Σάββατο 27  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Τηλεθέρμανση: Αχλή, σκότος και έρεβος στα πολιτικά δρώμενα του Παναγιώτη Πλακεντά

Τηλεθέρμανση: Αχλή, σκότος και έρεβος στα πολιτικά δρώμενα του Παναγιώτη Πλακεντά

Τηλεθέρμανση: Αχλή, σκότος και έρεβος στα πολιτικά δρώμενα του Παναγιώτη Πλακεντά
Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν μ’ αυτόν τον Πολιτικό.
Λειτουργεί συνεχώς στο σκοτάδι, μη ενημερώνοντας κανέναν.
Όλοι οι Δήμαρχοι στην Ελλάδα ενημερώνουν, ενημερώνουν για τα θέματα που αφορούν τις Πόλεις που διοικούν, ο μόνος που κρατά κλειστά τα χαρτιά χωρίς να ενημερώνει όχι μόνον τους Πολίτες αλλά και τους συνεργάτες τους είναι αυτός.
Πρόκειται για βαθιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά που έχει δημιουργήσει τεράστια θέματα στην περιοχή μας και θα φέρει την Εορδαία προ θεόρατων χρεών μη διαχειρίσεων.
Διαβάζουμε
Ptolemais-post - Έρχονται αποκαλύψεις για εκείνη τη συνάντηση (προσεχώς)!
Νέα συνάντηση για το μέλλον της τηλεθέρμανσης στη Δυτική Μακεδονία, πιθανόν να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς στη χθεσινή διευρυμένη σύσκεψη στο Υπουργείο, δεν δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα θέματα σχετικά με το πως θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της, με τις οφειλές και τη βιωσιμότητα των δημοτικών επιχειρήσεων και την τιμή προς τους καταναλωτές.
Στη χθεσινή σύσκεψη με την ηγεσία του Υπουργείου, συμμετείχαν, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, βουλευτές των νομών Κοζάνης και Φλώρινας, οι δήμαρχοι Κοζάνης, Εορδαίας, Φλώρινας και Αμυνταίου και εκπρόσωποι της ΔΕΗ.
Διαβάζουμε
Spiros Koutavas 6 ημ. • vetonews.gr • https://www.facebook.com/Spiros.Koutavas Σημερινό μου με οσα έγιναν στην υπουργική σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής.
....Στα ερωτήματα τόσο των δήμαρχων Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου για το εάν μετά το 2028 οι τηλεθερμάνσεις θα λαμβάνουν θερμικό φορτίο από την λειτουργία της 5ης Πτολεμαΐδας, ο Θόδωρος Σκυλακάκης απάντησε αόριστα ότι θα βρεθεί μια άλλη λύση χωρίς όμως να την κατονομάζει. Στην αναφορά του Παναγιώτη Πλακεντά ότι η Τ/Θ είναι δημόσιο αγαθό για τους κατοίκους της περιοχής ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει τέτοια αγαθό κι ότι οι λύσεις και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με οικονομοτεχνικά κριτήρια»......
Λειτουργεί αυθαίρετα, μόνος του, για πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε ή το διόγκωσε, χωρίς να ενημερώνει κανέναν και γράφοντας "στα παλαιοτέρα των υποδημάτων του" το Κοινοβούλιο της Εορδαίας.
Ότι βγαίνει προς τα έξω βγαίνει από δημοσιογραφική έρευνα, Δημοσιογράφων της αντιπολιτεύσεως βεβαίως-βεβαίως.
Ακόμη και την απάντηση της κ. Σδούκου, εάν δεν ήταν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Βέττα δεν θα τη γνωρίζαμε.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με το τι διημείφθη εντός της διαβούλευσης με το Υπουργείο πριν λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ "μουρμουρίζοντας" είπε ότι το χρέος, δηλαδή αυτά που ζητά η ΔΕΗ από τη ΔΕΤΗΠ είναι 132 εκατομμύρια ευρώ και όχι αυτό που σε δημόσια ανακοινώνη έβγαλε ο κ. Κουκουλόπουλος, δηλαδή 115 εκατομμύρια (αναβαθμιστήκαμε). Επίσης ετέθη και το ζήτημα ότι η ΔΕΗ είναι εταιρία (ευλόγως το κατανοούμε αυτό) και ότι θα κλείσει η στρόφιγγα εάν δεν διευθετηθεί το θέμα.
Κύριε Πλακεντά, όλα στο φως, ενημερώστε ως οφείλετε το Δημοτικό Κοινοβούλιο και φυσικά του Πολίτες της Εορδαίας...



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021