Τετάρτη 17  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Εορδαία: Περδίκκας-Πεντάβρυσος, το χρονικό του τρόμου, οι λάθος χειρισμοί, οι ευθύνες και οι συνέπειες

Εορδαία: Περδίκκας-Πεντάβρυσος, το χρονικό του τρόμου, οι λάθος χειρισμοί, οι ευθύνες και οι συνέπειες

Εν μέσω καύσωνα

Εορδαία: Περδίκκας-Πεντάβρυσος, το χρονικό του τρόμου, οι λάθος χειρισμοί, οι ευθύνες και οι συνέπειες
Πρωτοφανή πράγματα που μας δείχνουν την παθογένεια, τη χρόνια παθογένεια του τι συμβαίνει στην Εορδαία που κυριαρχεί η αναξιοκρατία, το πολιτικό έλλειμμα και η δουλικότητα, για το τελευταίο αφορά και την εθισμένη κοινωνία, στις προσωπικές εξυπηρετήσεις και στο φαντασιακό ότι έχουν να περιμένουν κάτι από αυτούς που κυβερνούν.
Ας ξεκινήσουμε
1.  Ο κύριος υπαίτιος, ο Δήμαρχος της Πόλεως και πάλι κρύφτηκε βάζοντας μπροστινούς και με την επιρροή που έχει διέταξε  Δημόσιο σιωπητήριο.
2.  Ο Οργανισμός παρόλο που ειδοποιήθηκε για ενδεχόμενη βλάβη των αντλιών από εργαζόμενους-τεχνικούς αδιαφόρησε πλήρως, η αδιαφορία επεκτείνεται στην έλλειψη πλαν Β,
3.  Η Διοίκησις του Οργανισμού δεν ενημέρωσε κανένα στις πρώτες 3 ημέρες ως όφειλε, το θέμα σηκώθηκε από το ptolemais-post σε σύμπνοια με κατοίκους της Κοινότητος Περδίκκα. Είναι σαν να χτύπησαν σιωπητήριο διατεταγμένο όλοι αυτοί που ασχολούνται με το Δημόσιο Λόγο.
4.   Παρακολουθήσαμε τη Δημόσια τοποθέτηση, εκ των υστέρων σε βίντεο από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, μάλλον παιδαριώδη ήσαν τα επιχειρήματα.
Κάηκε η αντλία, έκλεψαν τα καλώδια, να σταθούμε σε αυτό, όποιος έχει σχέση με την αγορά γνωρίζει ότι τα πάντα υπάρχουν στο εμπόριο, υπάρχουν επιχειρήσεις ηλεκτρολογικού υλικού τόσο στην Πτολεμαΐδα, όσο και στην Κοζάνη μεγάλου μεγέθους και επίσης υπάρχει και η ΔΕΗ.
Πιάστηκαν στον ύπνο, και λόγω της μακροχρόνιος αδρανείας δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν.
5.  Το κομμένο νερό στις Κοινότητες Πενταβρύσου -Περδίκκα και η ενσυναίσθησις των Τοπικών Κοινοτήτων απέναντι στο Κοινωνικό σύνολο: Η δυο τοπικές Κοινότητες λειτούργησαν σαν ασπίδα στον κ. Πλακεντά, προσπαθώντας να τραβήξουν τη μήνιν των Τοπικών Κοινωνιών που έβραζαν μακριά.
Στο μεν Περδίκκα είχαμε ακροβασίες διαρκείς με ανακοινώσεις στο fb, έρχεται το νερό σε δυο ώρες, έρχεται το απόγευμα, έρχεται αύριο, είμαστε κοντά κλπ.
Στη δε Πενταβρυσο υπήρξε μια ανακοίνωσις σε μέσο της Περιοχής πάντα στο ίδιο πνεύμα.
6.  Με δεδομένο το πρόβλημα και ενώ γνώριζαν ότι θα έχει διάρκεια, δεν έδωσαν εκ περιτροπής νερό στην Εορδαία και φυσικά στις δυο Κοινότητες των Δημοτών δευτέρας κατηγορίας.
Επικράτησε η λογική: Καλύτερα να μην έχουν αυτοί παρά να στρέψουμε ολόκληρη την Πόλη εναντίον μας.
Τέλος οι δύο Κοινότητες δεν κατέφυγαν στον Εισαγγελέα ως όφειλαν και οδήγησαν σε "υδατοκτονία" τον πληθυσμό τους.
Κλείνοντας.

Επειδή κάποιοι θυμώνουν που τους γίνεται κριτική για αυτά που έπρεπε να πράξουν και δεν το έκαναν.
Τιμείστε το Συνταγματικό σας δικαίωμα για τη διακυβέρνηση του τόπου μας σωστά, όπως πράττουν κάποιοι εκ των Δημοσιογράφων.
Όταν σε ασκούν κριτική έχεις δυο επιλογές, πρώτον την εχθρικότητα στο Δημοσιογράφο και δεύτερον να διορθωθείς. Να δεις τα λάθη σου και να βελτιωθείς.
Αλήθεια ποιο από τα δυο επιλέγουν;Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021