Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πτολεμαΐς: Νέα ήθη, Αντιδήμαρχος στέλνει στο διάολο και ακόμη πιο πέρα την Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Πτολεμαΐς: Νέα ήθη, Αντιδήμαρχος στέλνει στο διάολο και ακόμη πιο πέρα την Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Ptolemais-post: Και φυσικά την ευθύνη στο σύνολο της φέρει ο Δήμαρχος που ηγείται της συγκυβερνήσεως.

Ξέρετε είμαστε εντελώς διαφορετικοί από την κυρία Τερζοπούλου ή από τον κύριο Κοκκινίδη κτλ, αυτός είναι ο πολιτισμός, η διαφορετικότητα και η σύνθεση, όταν διαολοστέλνεις ανθρώπους που εκπληρώνουν το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της Αντιπολιτεύσεως να ασκεί έλεγχο στην κυβερνώσα παράταξη, αυτό ονομάζεται θεσμική εκτροπή και κατήφορος.

Υπήρξε καταγγελία, ο Δήμαρχος την έστειλε στις καλένδες και η επίτοκος εκτροπή, ηθική πλέον, συνεχίζεται.

Κύριε Καραβασίλη, στηρίζεται όλα αυτά τα νοσηρά που συντίθενται στο Δήμο Εορδαίας;

Οφείλετε να απαντήσετε και να μην υποκρύπτεστε στον Καραγκιόζ-μπερντέ.

Ως εφημερίδα στηρίζουμε την κυρία Τερζοπούλου στο θεσμικό της Δικαίωμα να ασκεί κριτική και έλεγχο στις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής.

Είναι γνωστή η τοποθέτησις της εφημερίδος στο χώρο της κεντροαριστεράς, αλλά την στηρίζουμε θεωρώντας ότι στηρίζουμε τη Δημοκρατία που εκτρέπεται.

Πρέπει να είσαι κάτι, προτού γίνεις κάτι. Johann Wolfgang von Goethe, 1749-  Φάουστ



Διαβάζουμε στο kozan.gr https://kozan.gr/archives/410948

A. Tερζοπούλου: “Ζητάμε την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ 2 Αντιδημάρχων Εορδαίας  Τ-Ω-Ρ-Α – Ζητάμε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Δημοσίων σχέσεων  κ. Αντωνιάδου Μαρία  να μας απαντήσει ” ποιους στέλνει στο διάβολο και ακόμη παραπέρα! ” (τέλος  χθεσινής συνεδρίασης Δημ.Συμβ. στις 8.6.2022)” 
 
Στην βαρειά καταγγελία που έκανε η παράταξή μας (της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας ) ότι η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων σχέσεων κ.Αντωνιάδου Μαρία, από έρευνα ,που κάναμε καταδείχθηκε  ότι χρηματίζεται, αυξάνοντας το προσωπικό της εισόδημα προμηθεύοντας  κομπιούτερ κα λογισμικά σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Εορδαίας, με απόφαση που υπογράφει ο έτερος Αντιδήμαρχος Παιδείας  και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ.Κυριάκος Αντωνιάδης  , Ο Δήμαρχος κ.Πλακεντάς , προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο παρέπεμψε το θέμα ” στην αποκεντρωμένη” για τη νομιμότητα ή όχι των καταγγελομένων.  ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ  ΡΙΖΙΚΑ. ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ. Τα Πολιτικά πρόσωπα  και κυρίως όσοι ασκούν δημόσια εξουσία , την ασκούν για το δημόσιο καλό και όχι για το ατομικό τους οικονομικό κέρδος. Ούτε γι αστείο !  Εκπροσωπούμε ένα μεγάλο μέρος “της κοινής γνώμης” .
Η συνείδηση των πολιτών  δεν ανέχεται ανήθικες συμπεριφορές σαν τις επιλογές των πολιτικών προσώπων που χωρίς ντροπή  υπηρετούν την τσέπη τους.
Για όλους αυτούς τους λόγους ζητάμε την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, για να ζητήσουμε ενώπιον των πολιτών της Εορδαίας, την άμεση απομάκρυνση  για ηθικούς λόγους   των δύο αντιδημάρχων όπως επίσης και να θυμίσουμε σε όλους τους αυτοδιοικητικούς ότι οι πολίτες του Δήμου Εορδαίας αξίζουν Διαφάνεια και  Κοινωνική Δικαιοσύνη!
  Η Αξιωμ.αντιπολίτευση του Δήμου Εορδαίας.
.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021