Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κύριε Διοικητά του Μποδοσάκειου - δεν θα λάβετε θέση;

Κύριε Διοικητά του Μποδοσάκειου - δεν θα λάβετε θέση;

Δεν είναι καινούργιο αυτό βέβαια, το ανάρτησε στο FB ο Ιατρός της Πόλης μας ο κ. Σαμαράς με άλλου είδους σχόλια και παρατήσεις, που εύστοχα  που καταδεικνύουν την παθογένεια του ΕΣΥ.
Όμως 22 θέσεις επικουρικών Ιατρών στο Μαμάτσειο και 9 στο Μποδοσάκειο, είναι σκάνδαλο! Η απαξίωσις του Μποδοσάκειου συνεχίζεται. Που είναι ο καλύτερος Διοικητής όλων των εποχών, σε άλλα θέματα είναι λαλίστατος, όταν του κάνουν δώρο μια καρέκλα δίδει συνέντευξη τύπου περιχαρής... Ο κύριος πλακεντάς ως συνήθως πετά αετό και είναι ουραγός στα γεγονότα.
22 θέσεις επικουρικών ιατρών εγκρίθηκαν για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, 9 για το Γ.Ν. Πτολεμαΐδας, 7 για το Γ.Ν. Γρεβενών, 6 για το Γ.Ν. Καστοριάς και 8 για το Γ.Ν. Φλώρινας
 
 Είκοσι δύο (22) νέες θέσεις επικουρικών ιατρών εγκρίθηκαν για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Οι θέσεις είναι διάρκειας τριών (3) και δύο (2) ετών, αντίστοιχα, είναι δε σχέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Νοσοκομείου. 
 
 
Έρχονται δε ταυτόχρονα με τις επιπλέον πέντε (5) θέσεις μονίμων ιατρών ΕΣΥ του Νοσοκομείου μας, των οποίων η προκήρυξη είναι ακόμη ανοικτή από τις 23 Σεπτεμβρίου.
 
 
Οι ειδικότητες, οι οποίες ανοίχθηκαν για τους επικουρικούς ιατρούς είναι οι
παρακάτω:
 
 
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι, ο αριθμός των 22 ιατρών που μας εγκρίθηκαν, είναι
αριθμητικά ο μεγαλύτερος από όλα τα Νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, όπου
ταυτόχρονα προκηρύσσονται οι εξής θέσεις: 12 για το Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου, 14 για το Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου, 8 για το Γ.Ν.Θ. Γεννηματάς, 5 για το Γ.Ν.Θ. Άγιος Δημήτριος, 1 για το Ψ.Ν.Θ., 12 για το Γ.Ν. Κατερίνης, 7 για το Γ.Ν. Βέροιας, 4 για το Γ.Ν. Νάουσας, 9 για το Γ.Ν. Έδεσσας, 8 για το Γ.Ν. Γιαννιτσών, 9 για το Γ.Ν. Πτολεμαΐδας, 7 για το Γ.Ν. Γρεβενών, 6 για το Γ.Ν. Καστοριάς και 8 για το Γ.Ν. Φλώρινας, ήτοι συνολικά 132 θέσεις για τα Νοσοκομεία καθώς και 12 θέσεις για τα Κέντρα Υγείας.
 
 
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους, ακόμη δε περισσότερο τους συμπολίτες μας ιατρούς, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για την εγγραφή τους στον ηλεκτρονικό κατάλογο επικουρικών ιατρών της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στη διαδρομή Επικουρικοί Ιατροί της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021