Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μποδοσάκειον: Γυναίκα με κορονοϊό γέννησε μόνη της στο κοντέινερ covid του νοσοκομείου

Μποδοσάκειον: Γυναίκα με κορονοϊό γέννησε μόνη της στο κοντέινερ covid του νοσοκομείου

Λόγω κορονοϊού, η γυναίκα δεν μπορούσε να γεννήσει στην κλινική που είχε προγραμματίσει, αλλά ούτε και στο νοσοκομείο Κοζάνης, αφού δεν υπήρχε γυναικολόγος.
 
Σοβαρές είναι οι επιπλοκές που προκαλεί σε εγκύους ο κορονοϊός, με δύο γυναίκες να είναι διασωληνωμένες, κάποιες άλλες, λεχώνες ή σε ενδιαφέρουσα, να δίνουν τον αγώνα τους σε απλές κλίνες, ενώ σε μία περίπτωση στην Κοζάνη, γυναίκα γέννησε και μάλιστα μόνη της στο κοντέινερ covid του νοσοκομείου.
 
"Λόγω του ότι ήμουν θετική, ήμουν σε κατάσταση περίεργη" είπε η Συμέλα Ορτουλίδου που βρέθηκε να νοσεί με κορονοϊό λίγο πριν την πιάσουν οι πόνοι και αναγκάστηκε να περιπλανηθεί για αρκετές ώρες ετοιμόγεννη.
Η γυναίκα δεν μπορούσε να γεννήσει ούτε στην κλινική που είχε προγραμματίσει, καθώς είχε Covid-19 αλλά ούτε και στο νοσοκομείο Κοζάνης, που μεταφέρθηκε αρχικά, αφού δεν υπήρχε γυναικολόγος (επιτελικό κράτος).
 
Έτσι, πήγε μόνη της στο νοσοκομείο "Μποδοσάκειο" στην Πτολεμαΐδα. "Μπήκα στο κουτί, στο box και μου λένε περιμένετε να έρθει ο γιατρός. Ο γιατρός είχε γέννα και μέχρι να βάλει την κατάλληλη στολή για να έρθει, εγώ είχα ήδη γεννήσει. Δεν πρόλαβε να έρθει ο γιατρός" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR, αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία όλης της χώρας νοσηλεύονται οκτώ έγκυες ή λεχώνες που νοσούν με κορονοϊό. Από αυτές, δύο βρίσκονται σε απλές κλίνες στην Κρήτη, πέντε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων η μία διασωληνωμένη, και άλλη μία διασωληνωμένη γυναίκα στην Πάτρα.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021