Τετάρτη 17  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μποδοσάκειo-Μαμάτσειο! Έχει δίκιο ο Πρωθυπουργός!!! Είχα άδικο!!! Πολιτικό ακαμάτη τον ανέβαζα, ανίκανο τον κατέβαζα

Μποδοσάκειo-Μαμάτσειο! Έχει δίκιο ο Πρωθυπουργός!!! Είχα άδικο!!! Πολιτικό ακαμάτη τον ανέβαζα, ανίκανο τον κατέβαζα

 Το έστειλε το άρθρο, ο ανύπνωτος κύριος Κωτίδης.

Έχει δίκιο ο Πρωθυπουργός!!! Είχα άδικο!!! Πολιτικό ακαμάτη τον ανέβαζα, ανίκανο τον κατέβαζα.

Προς “συγχώνευση” κλινικών Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο; 

Την Τρίτη ο πρωθυπουργός άνοιξε το θέμα της ανάγκης σχεδιασμού ενός νέου νοσοκομειακού χάρτη στη χώρα, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να υπάρχουν δύο νοσοκομεία σε απόσταση 20 ή 30 χιλιομέτρων μεταξύ τους και τελικά να αποδεικνύονται και τα δύο προβληματικά. Κάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να ξεπεράσουν τοπικισμούς και αναχρονιστικές αντιλήψεις και τα κόμματα να συμμετάσχουν στον διάλογο για τον εξορθολογισμό του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.
Μεταξύ των πολλών νομών της περιφέρειας, σε όλη τη χώρα, που διαθέτουν δύο νοσοκομεία σε ισάριθμες πόλεις με μικρή απόσταση μεταξύ τους είναι η Κοζάνη (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα), η Ημαθία (Βέροια, Νάουσα) και η Πέλλα (Έδεσσα, Γιαννιτσά).
Στις δύο πρώτες Περιφερειακές Ενότητες εκδηλώνονται ήδη οι πρώτες αντιδράσεις από αιρετούς και εκπροσώπους τοπικών και επιστημονικών φορέων, που θεώρησαν ότι οι αναφορές του πρωθυπουργού τους «φωτογραφίζουν». Αντίθετα, στην Πέλλα δεν υπήρξε ανάλογη αντίδραση, καθώς υποστηρίζεται πως τα δύο νοσοκομεία λειτουργούν συμπληρωματικά, καλύπτοντας από κοινού μια μεγάλη γεωγραφική ενότητα.

Έχει Δίκιο, δύο Νοσοκομεία ατελή… Ζούμε στο κράτος και στην μέθη του παραλόγου…

Κάλεσε μάλιστα να πρυτανεύσει η λογική… δέστε πως το έθεσε: «Κάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να ξεπεράσουν τοπικισμούς και αναχρονιστικές αντιλήψεις και τα κόμματα να συμμετάσχουν στον διάλογο για τον εξορθολογισμό του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης».

Υπέροχο, άρχισα να έχω ενδοιασμούς αν προσυλητήθην εις τον γαλάζιο χώρο.

’Ετσι ακριβώς είναι! Ακριβοδίκαιος ο Πρωθυπουργός.

Ας κάνουμε το Μαμάτσειο Πολιτιστικό κέντρο του Νομού Κοζάνης, επαρκούν σχεδόν οι χώροι. Αν ενοικιάσουμε και 10-15 πολυκατοικίες ένθεν όπως κάνει το Μαμάτσειο τώρα σίγουρα θα δημιουργήσουμε ένα παν-πολιτισμικό κέντρο του Νομού Κοζάνης, εκεί που βρίσκεται το Μαμάτσειο με όλους τους συλλόγους του Νομού.

Έχει δίκιο λοιπόν ο κύριος Μητσοτάκης, επιτέλους επικρατεί ο Ορθολογισμός και θα αισθανθεί ανακούφιση και ο κύριος Παπασωτηρίου.

Παρεμπιπτόντως, ίσως νομίζει ότι τον εχθρεύομαι, κάθε άλλο, είναι Κάλλιστος ως Διοικητής, και δεν υπάρχει καμία ειρωνεία! Ακριβολογώ, και αναφέρομαι με σεβασμό σε αυτό.

Είχε την Ατυχία να βρεθεί σε μία τοπική διένεξη, παράλογη, που τροφοδοτείται από ένα στείρο τοπικισμό της Αλυτρωτικής γειτνιάζουσας Πόλεως.

Αυτό και μόνον αυτό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδος, έχει άπλα, δυνητική επεκτασιμότητα, βρίσκεται στο κέντρο της Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας, υπάρχει μία πτέρυξ αφόρετη!! Όσο σχεδόν είναι το Μαμάτσειο και βρίσκεται εντός προσφυγούπολης!!! Η Πτολεμαΐς είναι κοσμικός λιμήν ανοιχτής θαλάσσεως.Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021