Κυριακή 1  Οκτωβρίου  2023 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πτολεμαΐδα: Αυτόνομο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην παραγωγή οξυγόνου

Πτολεμαΐδα: Αυτόνομο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην παραγωγή οξυγόνου

Ptolemais-post: Η Διοίκησις του Νοσοκομείου μας έχει να επιδείξει αρκετά θετικά πράγμα, ένα εξ αυτών και η αυτονομία του Νοσοκομείου στην παραγωγή οξυγόνου!!!
Διαβάζουμε λοιπόν:
Αυτονομία στην παραγωγή οξυγόνου απέκτησε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,  μετά την ολοκλήρωση και εγκατάσταση καινοτόμου συστήματος που θα επιτρέψει την πλήρη κάλυψη των αναγκών του και κατ΄επέκταση  των ασθενών, ενώ, ολοκληρώνονται σύντομα οι αντίστοιχες διαδικασίες και  στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας.
Αυτά δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης, στο χώρο όπου λειτουργεί η Μονάδα, ο  Διοικητής  της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης, και εξέφρασε  την ικανοποίηση του, προσθέτοντας ότι  «Ειδικά αυτήν την περίοδο του covid-19 διαπιστώσαμε όλες αυτές τις αναγκαίες μεταβολές που θα πρέπει να επέλθουν στα Νοσοκομεία, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξυπηρέτηση των αναγκών τους και των συμπολιτών μας».
Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας Σταύρος Παπασωτηρίου έκανε λόγο για «μία καινοτόμο ιδέα που υλοποιήθηκε», ένα έργο, ενταγμένο στο ΕΣΠΑ – covid19, συνολικού προϋπολογισμού 220 χιλιάδων ευρώ, ενώ, από τον ίδιο φορέα, σε ένα δεύτερο πρόγραμμα,  χρηματοδοτήθηκε  και ο σχετικός εξοπλισμός ύψους 1.750.000 €
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ:  Μαίρη Κεσκιλίδου
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021