Σάββατο 15  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο κινδυνεύει-Προσοχή έρχονται εξελίξεις

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο κινδυνεύει-Προσοχή έρχονται εξελίξεις

Ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει Περιφερειακό  Νοσοκομείο και  στην Δ. Μακεδονία. Είναι θλιβερή αυτή η Δημοτική Αρχή της αυτοαπαξίωσης. Ο Δήμαρχος δεν θα το επιτρέψει και πάλι!! Όπως έγινε με την ΔΕΗ, όπως έγινε με το άδικο lock-down με τα ψευδή στοιχεία, όπως έγινε με την σχολή Πυροσβεστικής!!!!!

Δεν υπάρχει έλλειμα, ανικανότητα πλήρης υπάρχει, έρχεται και άλλη καταστροφή, ποιος θα την διαχειριστεί, μάλλον ο καλύτερος Δήμαρχος όλων των εποχών  και πάλι.

Οι Φύλαρχοι απεργάζονται σχέδια, η παράταξις του καλύτερου Δημάρχου χασμουριέται και πάλι. Τι άλλο να κάνουμε εμείς οι κήνσορες; Το Νοσοκομείο μας κρέμεται από μια κλωστή. Το 2012 το ξαναζούμε, τότε είχαμε την ανίκανη Δημοτική Αρχή της κυρίας Βρυζίδου τώρα μία από τα ίδια.

 

Από εφημερίδα Συντακτών 

«Νοσοκομεία δύο ταχυτήτων»

Με το ΕΣΥ να φτάνει στα όρια του εν μέσω των διαδοχικών κυμάτων της πανδημίας και την κυβέρνηση να μην προχωρά στην ουσιαστική ενίσχυσή του, ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει τώρα τη «ριζική αναδιάρθρωση» του υγειονομικού χάρτη, με «αναθεώρηση» του ρόλου των περιφερειακών νοσοκομείων.

Αφού αναφέρθηκε σε προληπτικά μέτρα «πρώτης προτεραιότητας», όπως είναι η αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, μίλησε για νοσοκομεία δύο ταχυτήτων: τα μεγάλα νοσοκομεία στα αστικά κέντρα και τα περιφερειακά. «Μερικές φορές έχουμε περιφερειακά νοσοκομεία περισσότερα από όσα θα έπρεπε», δήλωσε ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός, ανοίγοντας τον δρόμο για συγχωνεύσεις. «Δεν γίνεται να έχουμε κλινικές που θα κάνουν μόνο ένα χειρουργείο το μήνα», πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο κ. Μητσοτάκης.

Προανήγγειλε μάλιστα πως μετά το πέρας της πανδημίας θα ζητήσει από μια «ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών» να προχωρήσει σε μια συνολική αποτίμηση για «τι πήγε καλά και τι δεν πήγε», καθώς –όπως σημείωσε– «αναδείχθηκαν αδυναμίες».

Δεν είναι νεοφιλελεύθερος

Μπορεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να έχει εφαρμόσει ακραία νεοφιλελεύθερα μέτρα, όμως ο κ. Μητσοτάκης δεν βλέπει τον εαυτό του ως νεοφιλελεύθερο. «Δεν ήμουν ποτέ νεοφιλελεύθερος», ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός

Υποστήριξε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το κατεξοχήν προοδευτικό κόμμα σήμερα, προτρέποντας τους νέους να το συνειδητοποιήσουν αυτό. 

https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi/301031_paramenei-dihastikos-o-mitsotakis-proaniggeile-syghoneyseis-sto-esyΣχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021