Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

  Καστοριά: Ενώπιον του Εισαγγελέα οι συλληφθέντες με 78 κιλά κάνναβης (video)

 
 

Με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Καστοριάς τρία άτομα, που συνελήφθησαν σε Καστοριά και Θεσσαλονίκη.

 

 
 
 
 

Ο ένας από τους συλληφθέντες ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, ενώ οι δύο παρουσιάστηκαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα με την σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωινό του Σαββάτου, με τη σύλληψη ενός άντρα και μιας γυναίκας σε περιοχή της Καστοριάς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 66 κιλά κάνναβης. Αίσθηση μάλιστα έχει προκαλέσει το γεγονός, ότι η γυναίκα είναι δημοτική σύμβουλος σε έναν από τους τρεις δήμους της Π. Ε. Καστοριάς. Η έρευνα στη συνέχεια οδήγησε στην σύλληψη ενός ακόμη ατόμου στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να ήταν ο παραλήπτης των ναρκωτικών.

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας, κατασχέθηκαν περισσότερα από 78 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 1,34 γραμμάρια κοκαΐνης, 4 ζυγαριές ακριβείας, 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 5 κινητά τηλέφωνα και 7 κάρτες sim, ενώ εντοπίστηκε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου απέκρυπταν τις ναρκωτικές ουσίες. Στην επιχείρηση πήραν μέρος αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Στην επιχείρηση πήραν μέρος αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Ρεπορτάζ: Σοφία Ζουζέλη

 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021