Δευτέρα 20  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Αλήθεια!!! Στην Πτολεμαΐδα οι εκπτώσεις «έκλεισαν τρύπες» του lockdown κύριε Αντιπρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου;

Αλήθεια!!! Στην Πτολεμαΐδα οι εκπτώσεις «έκλεισαν τρύπες» του lockdown κύριε Αντιπρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου;

Πολιτίδης Χρήστος - Η έκφρασις: "Ικανοποιητική η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, κατά τις σαράντα ημέρες των εκπτώσεων, με τα ποσοστά, σε αρκετές  περιπτώσεις να υπερβαίνουν το 50%" είναι αναληθής. Δεν γνωρίζω ποιος από τους δύο ζει μάλλον σε άλλο πλανήτη. Ζω μέσα στην Πόλη, την διέρχομαι ως περιπατητής (άλλος Johnnie Walker) στο σύνολο της πολλάκις, αυτό που είδα ήταν άδεια μαγαζιά, κατήφεια, στενωπό οικονομική και ανυπέρβλητη απαισιοδοξία, μπορείτε να ισχυριστείτε ότι ζω εις άλλον κόσμον, δεν θα σας πάρει κανείς στα σοβαρά όμως.

Διαβάζουμε στην ΕΡΤ

Ικανοποιητική η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, κατά τις σαράντα ημέρες των εκπτώσεων, με τα ποσοστά, σε αρκετές  περιπτώσεις να υπερβαίνουν το 50%, γεγονός που συνετέλεσε στο να καλυφθούν υποχρεώσεις από την περίοδο του πολύμηνου lockdown, και να προμηθευθούν οι έμποροι προϊόντα για τη φθινοπωρινή σεζόν, με την προσδοκία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Τονωτική ένεση, κατά τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σταύρο Καδόγλου, ήταν η καταβολή, την προηγούμενη εβδομάδα, του βοηθήματος των τριών χιλιάδων Ευρώ , υπενθυμίζοντας ωστόσο στους συναδέλφους του, την τήρηση όλων των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να προσέχουμε για να μην κλείσουμε».

 
Η εικόνα γενικότερα για τις τοπικές επιχειρήσεις, που δέχθηκαν ισχυρά χτυπήματα, τόσο εξ αιτίας της πανδημίας όσο και της απολιγνιτοποίησης, είναι απογοητευτική, εκτιμώντας  ο κ. Καδόγλου, πως τον Δεκέμβριο τα λουκέτα, ειδικότερα στο λιανεμπόριο, θα αυξηθούν. Oι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.
 
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021