Δευτέρα 20  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πολιτίδης Χρήστος - Αντιφώνησις, στους ισχυρισμούς του κυρίου Νικόλαου Σαμαρά!!!

Πολιτίδης Χρήστος - Αντιφώνησις, στους ισχυρισμούς του κυρίου Νικόλαου Σαμαρά!!!

Το Παραλήρημα μέσα στο παραλήρημα, δεν είναι παρά η παρακμή μέσα στην παρακμή!

Είναι νοσηρό το κλίμα στα Νοσοκομεία, εις όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Τις Ελλείψεις προσπαθούν να τις εξορκίσουν με τις μεγαλοστομίες του διαδόχου της Φαμίλιας και με τις θεωρίες περί συνενώσεως των Νοσοκομείων ( η ίδια παλιά αποτυχημένη συνταγή).

Παιανίζουν και αναμασούν τις πολιτικές ασυναρτησίες του κύριου Μητσοτάκη, που από πίσω υποκρύπτεται η συναλλαγή, μόνος του τα λέει, θυμηθείτε τι έλεγε στο ταξίδι του στη Γερμανία για τις ανεμογεννήτριες και τι έχει να κερδίζει η "ομοεθνής" κατά αυτόν Γερμανία από την Ελλάδα.

Απίστευτα πράγματα.

Εν προκειμένω λοιπόν στις 17 Αυγούστου έχουμε άρθρο του κυρίου Σαμαρά Νικολάου με τίτλο «Η καρδιολογία λοιπόν, ως οργάνωση στην περιφέρεια μας, παραμένει στην 10ετια του ’80. Και αυτό με ευθύνη της πολιτείας και όχι των συναδέλφων καρδιολόγων»

Διαβάζουμε:

 Η καρδιολογία λοιπόν, ως οργάνωση στην περιφέρεια μας, παραμένει στην 10ετια του ’80. Και αυτό με ευθύνη της πολιτείας και όχι των συναδέλφων καρδιολόγων. Να σημειώσω ότι στο Μαματσειο νοσοκομείο της Κοζάνης, υπάρχει ομάδα 7 καρδιολόγων οι οποίοι έχουν την τεχνογνωσία να λειτουργήσουν άμεσα τμήμα επεμβατικής καρδιολογίας, το πότε και αν θα λειτουργήσει είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης. Ενός πολιτικού συστήματος που εδώ και 40 χρόνια το σχέδιο για την υγεία εξαντλείται στην φράση «υγεία για τον λαό»

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει Έρως  με το Mαμάτσειο, στηρίζω και προσυπογράφω όσα λέει, είναι ασφαλώς έτσι, πλην όμως ως Ιατρός του Μποδοσάκειου,που τον τιμά η Εορδαία ας εστιάσει και εδώ!!!

Πριν τρεις μήνες τον κατηγόρησε άθελα του ο Περιφερειάρχης, όταν ο κύριος Κοκινίδης ζωντανά σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Εορδαίας τον ρώτησε γιατί ο Μοριακός αναλυτής βρέθηκε στο Μαμάτσειο και όχι στο Μποδοσάκειο που ήταν σημείο αναφοράς, απάντησε τότε (ως πολιτική μετριότης που είναι)  ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης γνωμάτευσε, δηλαδή Τσεβεκίδης και Σαμαράς, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος.

Το σήκωσα (ο μόνος ) στον αέρα και ζήτησα απάντηση , τον κατηγορούσε ο Περιφερειάρχης (βαριά κατηγορία για την ιδιαίτερη πατρίδα του), δεν υπήρξε απάντησις.

Έχουμε Μπλε ξεθωριασμένο αφήγημα, επαναλαμβανόμενο, που προστεθήκαν και άλλοι στο ξεθωριασμένο πουλόβερ, αυτό έχει σχέση με τα Περιφερειακά νοσοκομεία και ως κατάληξη το κλείσιμο των υπολοίπων.

Κεντρωμένες υπηρεσίες υγείας, και φυσικά ως προέκταση ιδιωτικοποιημένες, έρχεται και αυτός ο λογαριασμός αγαπητοί φίλοι!!!.

Κύριε Σαμαρά γιατί Κοζάνη και όχι Θεσσαλονίκη; Mε διάνοιξη δρόμου από το Βέρμιο, ίδια απόσταση χρονικά θα είναι! Να βρεθεί ασθενής από την Φλώρινα όχι κοζάνη αλλά Θεσσαλονίκη.

Δεν χρειάζεσαι Νοσοκομείο στην Περιφέρεια.

Ένα υπερνοσοκομείο ιδιωτικό στην Θεσσαλονίκη, με ιδιωτική σεκιούριτι, ιδιωτικούς νοσηλευτές. ιδιωτικούς Ιατρούς και ιδιωτική Διοίκηση.

Ίσως έτσι γλυτώσουμε και από ην κατάρα του Έθνους που είναι τα φακελάκια,

Συνεχίζει ο κύριος Σαμαράς:

 Η ανάγκη εξορθολογισμού και ανασυγκρότησης της υγείας γενικότερα- δημόσιας και ιδιωτικής- είναι πλέον εμφανής, γεγονός που ανάγκασε τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί δημόσια, όπως και η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος, πλην ….Αλέξη Τσίπρα, όπου από την Ιεράπετρα δήλωσε μη τολμήσει και «πειράξει » κανείς τα νοσοκομεία, σε ένα Νομό που έχει 4 ( Ν. ΛΑΣΙΘΊΟΥ)!!!. Καιρός λοιπόν όλοι οι υγειονομικό, ως διαχειριστές της υγείας, να βγούμε μπροστά, ως ενεργοί πολίτες, τεκμηριωμένα μέσα από τις ενώσεις μας να γίνουμε σύμβουλοι της πολιτείας και αν χρειαστεί να επιβάλουμε το δέον γενέσθαι…»

Θουκυδίδης - Ου τοις άρχειν βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμοτέροις ούσιν.

Δεν κατηγορώ αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν.

Και συνεχίζει ο Παππούς μου ο Θουκυδίδης!

Άνδρες πόλις και ού τείχη, ουδέ νήες ανδρών κεναί.

Η ισχύς της πόλης είναι οι άντρες και όχι τα τείχη ούτε τα άδεια πλοία.

Αν αδειάσουμε την Ελλάδα από τα καμώματα των Μητσοτάκη, Άδωνη, Χατζηδάκη και όλη την εύθυμη παλιοπαρέα τι θα μείνει:

Η λειψανδρία και ένα Έθνος ακρωτηριασμένο, φυσικά και οι ρίψασπεις μαζί με τους ενδοτικούς.

Ανταπαντά και ίπταται ως συνδετήριος συνέχεια ο καρδιολόγος του Μαμάτσειου, Στάθης Κουλούρης, σε συνέχεια των όσων έγραψε ο Ορθοπεδικός Νίκος Σαμαράς ως προς την δημιουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στην περιοχή:

Προσωπικά, έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές την θετική άποψή μου επί του θέματος και ως Ειδικός Καρδιολόγος που έχω αντιμετωπίσει Ισχαιμικά επεισόδια, αναγκάστηκα λόγω συνθηκών να τα αντιμετωπίσω με τη Καρδιολογία της δεκαετίας του ’90…ενώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια στα διάφορα συνέδρια που συμμετέχω μιλάμε για Καρδιολογία σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Συστάσεις του 21ου αιώνα…όσο πιο άμεση διενέργεια Στεφανιογραφίας… γιατί όπως για ορισμένους «ο χρόνος είναι χρήμα» έτσι και για τους Εμφραγματίες-Καρδιοπαθείς «όσο λιγότερο χρόνος χρειάζεται για την διενέργεια στεφανιογραφίας τόσο περισσότερο μυοκάρδιο σώζεται και λιγότερες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπλοκές αποφεύγονται». Θα μπορούσα να αναλύσω την περιπέτεια οποιουδήποτε συμπολίτη μας και των συγγενών του με ισχαιμικό επεισόδιο με πιο πολλές λεπτομέρειες και πιο γλαφυρό τρόπο…

Αποτελεί άξιον λόγου που ένας συνάδερφος άλλης ειδικότητας εκφράζει αυτήν την άποψη…ενώ θα μπορούσε κάλλιστα οποιοσδήποτε συνάδερφος Καρδιολόγος να αναφερθεί επί του θέματος αυτού. Αλλά το περίμενα από τον συγκεκριμένο άτομο που Διευθύνει μία Ορθοπεδική Κλινική πρότυπο και υπόδειγμα στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με την ομάδα του.

Συμφωνούμε εν αρχή σε ότι λέει ο Ιατρός της ευρύτερης περιοχής μας.

Ακριβώς έτσι είναι!

Καταγράφετε αγαπητέ Συμπολίτη μας το χάλι της υγείας.

Η κριτική αυτή  γίνεται συντεχνιασμός, αναφέρεστε στα της ειδικότητα σας.

Όλα τα τμήματα και οι ειδικότητες στο ίδιο Μητσοτακικό χάλι βρίσκονται.

Θέλετε να γυρίσουμε πίσω στον χρόνο, έτσι ήταν και πριν.

Και πιο πίσω στην Σαμαροβενιζελική περίοδο ήτο άθλια κατάστασις.

Είναι εύκολο να χάσει την ζωή του ένας ασθενής, γιατί χάθηκαν οι προσωπικοί του φάκελοι, γιατί έγινε λάθος διάγνωσις, γιατί είχε την ατυχία να αρρωστήσει σε αργία, γιατί το Νοσοκομείο δεν είχε Γαστενρετολόγο- Κολονοσκόπο, γιατί δεν ήταν ο μεσιέ Χαρδαλιάς, εκατομμύρια γιατί.

Τα έχω δει όλα μέσα στα Νοσοκομεία (ονομάζομαι Πολιτίδης Χρήστος) εδώ και 10 ατελείωτα έτη.

Καθώς και το φιλότιμο του Ιατρικού προσωπικού που κρατά Θερμοπύλας, με καταστάσεις, θεούς, δαίμονες, και οιωνούς εναντίον του.

Τα γαλάζια πανηγύρια, οι νοσηρές Μητσοτακικές εορτές και ο ανυπέρβλητος κομματισμός που προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα δυστυχώς  για εσάς δεν περπατά, γνωρίζουμε τι γίνεται.

Να στηριχθεί το Μαμάτσειο και εμείς το ζητάμε, οι Εορδαίοι, να καλύψει τα κενά που αφήνει το Μποδοσάκειο.

Δεν χρειαζόμαστε εξάγγελους από την πέρα πόλη, να το στηρίξουμε όπως και το Μποδοσάκειο.

Οι Νοσηροί φύλαρχοι είναι κοινωνοί ρατσιστικών απόψεων Και μεγαλοϊδεατισμού.

Οι Εορδαίοι είμαστε πρόσφυγες, η Πτολεμαΐς είναι Προσφυγούπολη, Κοσμικός Λιμών Ανοιχτού Αρχιπελάγους

Κύριε Σαμαρά σας τιμά που διεκδικείτε τον λόγο σε Δημόσια Διαβούλευση

Όμως!

Η κόλασις είναι άδεια και ολοι οι Διάβολοι είναι εδώ.

Δημόσια Νοσοκομεία θέλουμε (από αυτά που προσπαθεί να καταστρέψει ο Αρχηγός της Φαμίλιας,)

Συντεταγμένο Υγειονομικό Χάρτη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ποιοτική παροχή υγείας είναι αυτή που δίδει λύσεις.

Άριστη είναι αυτή που δίδει λύσεις στον τόπο των ασθενών.

Αρχίζει να ομοιάζει με δοκίμιο, οφείλω να σταματήσω!

Ο επί μάταιω γηράσας

Πολιτίδης Χρήστος

Επιμύθιον

Το 2015 η μητέρα μου είχε κάκιστο αιματοκρίτη, εισήχθη στο Μποδοσάκειο κατεπειγόντως .

Είχε την ατυχία να είναι 12 Αυγούστου..

Το Νοσοκομείο μας δεν είχε Γαστρεντερολόγο -Κολονοσκόπο, και η λάθος διάγνωσις οδήγησε να της χορηγήσουν 14 μονάδες αίμα.

Τυχαία εφημέρευε ο  αείμνηστος Κατσίνας Χρήστος και έπεσα επάνω του, κατάλαβε τι γίνετε, πήρε τηλέφωνο τον κύριο Τσιριπίδη και τον έπεισε να γυρίσει πίσω ενώ κατευθυνόταν για Θεσσαλονίκη.

Έτσι σώθηκε η ζωή της.

Ήταν "Σπαρτιάτικα" τα ανακλαστικά και η συμπεριφορά του κυρίου Τσιριπίδη!! Ο οποίος είναι από τους τους σπουδαίους Ιατρούς που πέρασαν από το Νοσοκομείο μας.

Κύριοι στηρίζουμε τα όσα λέτε! Αλλά όλα τα Νοσοκομεία μας εδώ και δέκα έτη τα ξεχαρβαλώνουν τόσο οι ελλείψεις κονδυλίων, όσο και οι Μητσοτάκηδες.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021