Δευτέρα 29  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δήλωση υποψήφιου Δημάρχου - Στην Εορδαία

Δήλωση υποψήφιου Δημάρχου - Στην Εορδαία

Αγαπητές/οί μου συμπολίτισσες/ίτες, φίλες και φίλοι.

Μετά από μία μεγάλη περίοδο αποχής από το προσκήνιο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά παραμένοντας ενεργός πολίτης κι έχοντας πάντα στο μυαλό μου το μέλλον αυτού του τόπου, έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπος με τα προβλήματα και τις δυσκολίες, όπως όλοι οι συμπολίτες μου.

Αποφάσισα, όχι αβασάνιστα, να κατέβω στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως Δήμαρχος για μία ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση με προοδευτικό πλαίσιο δράσης και τους δημοκρατικούς πολίτες στο πλάι μου.

Η αγωνία μου είναι να μπορέσει να εκφρασθεί στο Δήμο Εορδαίας μια προοδευτική αντίληψη και να συνδιαμορφωθεί μια δημοτική παράταξη, χωρίς βαρίδια και με «ανοικτά» χαρτιά, έτσι ώστε να προταθεί ένα σχέδιο για μια νέου τύπου δημοτική αρχή με συλλογική και δημοκρατική λειτουργία.

Σκοπός μου είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη και ανεξάρτητη δημοτική αρχή χωρίς ιδεοληψίες και μακριά από κομματικού τύπου δεσμεύσεις.

Μία δημοτική αρχή που δε θα έχει εφήμερη παρουσία με προσωπικές συμφεροντολογικές βλέψεις του «αύριο», αλλά θα επανεκκινεί έχοντας υπ’ όψιν τα νέα δεδομένα την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στοχεύουμε να φτιάξουμε μία δημοτική αρχή σύγχρονη και πρωτοπόρα στην καινοτομία, με αναφορά στον πολιτισμό, με προσήλωση και σοβαρότητα στα δίκαια προβλήματα των συμπολιτών μας και με ολοκληρωμένες προτάσεις τις οποίες θα εφαρμόσουμε όχι δια της επιβολής, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη και τη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας.

Όραμά μας αποτελεί η δημιουργία ενός Δήμου ενημερωμένων και ενεργών πολιτών. Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας που ζουν στα εύφορα χωριά μας και στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα. Γνώμονας της πολιτικής μας είναι η βελτίωση της ζωής όλων των συμπολιτών μας, στην πόλη και σε κάθε χωριό.

Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα αναμετρηθούμε με έναν κόσμο της παρέας και του λαϊκισμού που έχει δημιουργηθεί από την τωρινή δημοτική αρχή χωρίς κανονικότητα, χωρίς σοβαρότητα και χωρίς αντίπαλο απέναντι στις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις.

Εμείς θα οδηγήσουμε τις εξελίξεις για την άνθηση του τόπου μας, με συνοδοιπόρο τον κάθε άξιο και ικανό συμπολίτη μας ώστε να βγει «μπροστά» η νέα γενιά ανθρώπων που έχει όραμα και αγωνία για το Δήμο μας. Απευθύνω κάλεσμα σε κάθε δημοκρατικό συμπολίτη μας που διακατέχεται από τις ίδιες αξίες και αρχές να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης με το συνδυασμό μας για να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις και να βελτιώσουμε το Δήμο μας σε θέματα καθημερινότητας, με αναφορά στην καινοτομία, με όραμα για την ενεργειακή μετάβαση και με προσφορά στον πολιτισμό, έχοντας αρωγούς τους συμπολίτες μας.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας γιατί το αύριο είναι εδώ και μας προ(σ)καλεί.

Με τιμή, Ιωακειμίδης Ν. Σπύρος Πολιτικός μηχανικός BS/MS Polytechnic University of Brooklyn N.York .U.S.A.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021