Τετάρτη 15  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Έξι τα θύματα του «δράκου» των Εξαρχείων

Έξι τα θύματα του «δράκου» των Εξαρχείων

Έξι τα θύματα του «δράκου» των Εξαρχείων - Το βίντεο ντοκουμέντο από τη Γλυφάδα που τον πρόδωσε
Ο ξανθός νεαρός με τα γαλανά μάτια που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών εκτός από το κέντρο των Αθηνών, δρούσε και στα νότια προάστια

Σε έξι συνολικά επιθέσεις σε βάρος γυναικών, πέντε στην Αθήνα και μία στη Γλυφάδα, εμπλέκεται o αποκαλούμενος και «δράκος» των Εξαρχείων D. I., ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (21/11) στην πλατεία Κάνιγγος από αστυνομικούς της νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ξανθός νεαρός με τα γαλανά μάτια που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών εκτός από το κέντρο των Αθηνών, δρούσε και στα νότια προάστια.

Ειδικότερα, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, ο 23χρονος είχε επιτεθεί σε μία κοπέλα 18 ετών την ώρα που εκείνη είχε φύγει από μία φίλη της και περίμενε σε στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα.

 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα, όταν ο νεαρός πλησίασε την κοπέλα και έκατσε δίπλα της. Τότε άρχισε να αυνανίζεται και όταν η κοπέλα σηκώθηκε να φύγει, εκείνος την ακολούθησε και, σε ένα παρακείμενο στενό, την έριξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και άρχισε να την θωπεύει. Εκείνη αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και, για καλή της τύχη, την άκουσε ο πατέρας της φίλης της που είχε επισκεφθεί και βγήκε έξω, αναγκάζοντας τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

 

 

Οι επιθέσεις στην Αθήνα

Εκτός όμως από την Γλυφάδα, ο D. I. είχε επιτεθεί και σε πέντε γυναίκες στην Αθήνα, μεταξύ αυτών και μία 13χρονη.

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί, με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας.

https://www.protothema.gr/greece/article/1438137/exi-ta-thumata-tou-drakou-ton-exarheion-to-video-dokoumedo-apo-ti-glufada-pou-ton-prodose/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021