Σάββατο 11  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Για το Σύλλογο Καρκινοπαθών και την έλλειψη χώρου για την στέγαση του

Για το Σύλλογο Καρκινοπαθών και την έλλειψη χώρου για την στέγαση του

Αναστασία Κωνσταντινίδου - ανάρτησις στο fb της κυρίας  Μαίρης Κεσκιλίδου
Για την κ. Σοφία Δενεσίδου και Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά.

Μετά από ενημέρωση για την έλλειψη χώρου για το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πτολεμαΐδος, σας προτείνουμε στην αυριανή συνάντηση των Συλλόγων να κατατεθεί πρόταση στον κ. Δήμαρχο να αξιοποιηθεί το Ξενοδοχείο στο στενό του Βοσπόρου για να γίνει Πολιτιστικό Κέντρο για όλους τους Συλλόγους.
Κάθε δωμάτιο και ένα γραφείο Συλλόγου.
Οι κοινόχρηστοι χώροι, αξιοποίηση από όλους, διαμόρφωση ενός αμφιθεάτρου για θεατρικές παραστάσεις και άλλους βοηθητικούς χώρους.
Το ΤΕΕ να κάνει χορηγία τη μελέτη, οι Σύλλογοι να καταθέσουν μέσω του Δήμου Εορδαίας την πρόταση για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Τα ΜΜΕ,να φιλοξενήσουν εκπομπές αφιερώματα, ρεπορτάζ και γυρίσματα σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος να αναλάβει τη χορηγία της μελέτης αλλαγής καθεστώτος/αποζημίωση των ιδιοκτητών για παροχή στο Δημόσιο, έλεγχος για τη δυνατότητα καταγραφής του κτιρίου ως Πολιτιστική Κληρονομιά της Πόλης.Προβολή τυχόν αρχείου του Ξενοδοχείου από προσωπικότητες που φιλοξενήθηκαν εκεί, ή άλλες ιστορίες των ιδιοκτητών.
Αναζητήσετε τα σχέδια του Ξενοδοχείου για τη μελέτη. Πρόταση στο ΠΔΜ, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, πρόταση στην ΔΕΤΗΠ, για δωρεάν κατασκευή του δικτύου τηλεθέρμανσης στο Ξενοδοχείο και η ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ/Μποδοσάκειο Ίδρυμα, κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου να αναλάβουν, ως "Χρυσοί Χορηγοί" το έργο μέχρι της χρηματοδότησης από την Ε.Ε. στο πλαίσιο της Μετάβασης στη Μεταλιγνιτική Εποχή.
Ανταποδοτικά Κοινωνικά Ωφέλη από όλους τους Επιχειρηματίες που θέλουν και μπορούν να συμβάλουν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Την πρόταση αυτή είχα συζητήσει στο παρελθόν για το Ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι το όνομα του, δίπλα στον Άγιο Νικόλαο Κοζάνης στο πλαίσιο της ίδρυσης Ομίλου UNESCO Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ "Δ.Α.Δ.Α." Δρω Αξιοποιώντας Δίκτυα Αδρανή.
Καλή επιτυχία θα είμαι στη διάθεσή σας
Αναστασία Λ. Κωνσταντινίδου,
Πολίτης Εορδαίας

 Ptolemais-post: Συγχαρητήρια στην κ.  Κωνσταντινίδου, ανοίγει με πολύ ωραίο τρόπο ένα καυτό θέμα της Πόλεως, ο εν λόγω Σύλλογος ενταφιάσθη στα έγκατα (υπόγεια και στοές) του Δημαρχείου.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021