Πέμπτη 2  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κύρτσος: «Καλάθι των νονών» όχι καλάθι του νοικοκυριού

Κύρτσος: «Καλάθι των νονών» όχι καλάθι του νοικοκυριού

Για στημένο παιχνίδι όσον αφορά την αντιμετώπιση της ακρίβειας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει λόγο ο Ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ» πρόκειται για «καλάθι των νονών» και δεν έχει οικογενειακό χαρακτήρα αλλά πρόκειται για ένα κύκλωμα ενός στημένου παιχνιδιού για να πείσει ότι κάνει φιλολαϊκή πολιτική. Προσθέτει μάλιστα πως η προπαγάνδα χρηματοδοτείται με δημόσιο χρήμα που νοθεύει τον προεκλογικό ανταγωνισμό.


Εξάλλου σε άλλη ανάρτησή του επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός άλλα λέει στο εξωτερικό άλλα κάνει στην Ελλάδα. Από τη μία δηλώνει στη Σύνοδο Κορυφής ενθουσιασμένος «με τις πραγματικά εξαιρετικές προτάσεις Λέτα για την ενίσχυση της Ενιαίας Αγοράς και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της ΕΕ» και από την άλλη «στην Ελλάδα κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Στήνει τις αγορές σε βάρος της οικονομίας και σε όφελος funds και ολιγαρχών».

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:
Το καλάθι των νονών, που διαφημίζει η κυβέρνηση δεν έχει οικογενειακό χαρακτήρα. Είναι καλάθι των νονών, με την έννοια του κυκλώματος, του στημένου παιχνιδιού. Ο κόσμος υποφέρει από την ακρίβεια και η κυβέρνηση διαφημίζει ανύπαρκτη φθήνια. Το κάνει εδώ και δύο χρόνια για να πείσει για την.. φιλολαϊκή της πολιτική. Η προπαγάνδα χρηματοδοτείται με δημόσιο χρήμα γεγονός που νοθεύει τον προεκλογικό ανταγωνισμό. Στήσιμο στην ακρίβεια. Στήσιμο και στην προπαγάνδα. Καλάθι.. πραγματικών νονών!

https://www.documentonews.gr/article/kyrtsos-kalathi-ton-nonon-oxi-kalathi-toy-noikokyrioy/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021