Παρασκευή 3  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μποδοσάκειο: Τον φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων συνάντησαν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που βρέθηκαν στην πύλη του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγε

Μποδοσάκειο: Τον φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων συνάντησαν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που βρέθηκαν στην πύλη του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων συνάντησαν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που βρέθηκαν στην πύλη του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγείας με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Γεωργιάδης πάντα με την «προστασία» και την κάλυψη των δυνάμεων καταστολής, προσπάθησε να εμφανίσει το άσπρο-μαύρο για την κατάσταση της υγείας στην περιοχή της Εορδαίας.
Όλος ο λαός της Εορδαίας γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο, καθώς οι ασθενείς είναι οι πρώτοι που έρχονται σε επαφή με το πρόβλημα όταν αναζητούν τις υπηρεσίες υγείας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό του νοσοκομείου, το φιλότιμο και τον ζήλο που επιδεικνύουν, αυτά από μόνα τους δεν αρκούν αν δεν συνοδεύονται με την απαραίτητη κρατική χρηματοδότηση και στήριξη. Για αυτά όχι μόνο δεν είχε να πει τίποτα ο κ. Υπουργός αλλά αντίθετα είχε να πει πολλά για τα επί πληρωμή χειρουργεία που κάνουν νόμιμο πλέον το φακελάκι, τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα που φέρνουν ακόμα περισσότερο τους επιχειρηματικούς ομίλους στα δημόσια νοσοκομεία και την παραμονή των σκληρών εργασιακών σχέσεων, της εργασιακή ομηρίας και της μισθολογικής καθήλωσης για τους συμβασιούχους. Δεν είχε κουβέντα να πει για τις εξαντλητικές εφημερίες των ιατρών, τις ελλείψεις ειδικοτήτων από όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειας μας, την κόπωση του νοσηλευτικού προσωπικού κλπ.
Καλούμε τον λαό της περιοχής να βγάλει συμπεράσματα από την κυβερνητική πολιτική στην υγεία, ότι όσο προχωράει και βαθαίνει η εμπορευματοποίηση-ιδιωτικοποίηση τόσο περισσότερο θα χειροτερεύουν οι όροι παροχής υπηρεσιών υγείας για το λαό.
Ένας δρόμος υπάρχει για το λαό και είναι ο δρόμος του αγώνα για διεκδικήσει την υγεία που δικαιούται!

Πτολεμαΐδα 20/4/2024



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021