Σάββατο 27  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κασαπίδης - Τζιούμαρης: Υποχείρια της "Άδικης Αναπτυξιακής Μετάβασης"

Κασαπίδης - Τζιούμαρης: Υποχείρια της "Άδικης Αναπτυξιακής Μετάβασης"

Η εκδήλωσις δεν είχε κόσμο, εάν αφαιρέσουμε τα μέλη του Κινήματος "Πρωτοβουλία Πολιτών Εορδαίας", με δυσκολία θα έφτανε τα 25 άτομα.

Η Δημοτική Αρχή ήτο Απούσα, εκτός εάν για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά το μέλλον της Εορδαίας θεωρούμε επαρκή την παρουσία ενός Αντιδημάρχου.

Η κ Τερζοπούλου ήτο απούσα, αλήθεια επαρκούσε από μόνος του ένας Δημοτικός Σύμβουλος; Αναφέρομαι διά τον μπαρουτοκαπνισμένο κ. Ταϊρίδη…

Ο κ. Κοκκινίδης επίσης ήτο απών και ως φυσική παρουσία αλλά και διά αντιπροσώπου.

Αγαπητοί φίλοι ήτο το καθήκον που κίνησε τον κύριο Κασαπίδη να κάνει απολογισμό; Ασφαλώς και όχι, είμαστε προ των εκλογών και πήρε το μπιλιετάκι της Φαμίλιας διά να στηρίξει τα πεπραγμένα Μητσοτάκη.

Το λόγο έλαβε μετά το άνοιγμα της εκδηλώσεως ο κύριος Περιφερειάρχης (πολιτικός λόγος νυσταλέος και πλαδαρός που δεν έχει κάτι σημαντικό να μας πει).

Αναμάσησε τα τσιτάτα του Μουσουρούλη και το περίπλοκο σχέδιο που θα έκανε την Δυτική Μακεδονία πρωταγωνίστρια της Ελλάδος.

Όλη αυτή η κατάσταση συνιστά μια "παρακμή πολιτικού σαδομαζοχιστικού χαρακτήρα".

Είναι εμφανές ότι δεν έχουν κατανοήσει τη ζημία που έκαναν με τη στήριξη στον κ. Μητσοτάκη και φυσικά δεν έχουν συναίσθηση πως έχουν δημιουργήσει οικονομικό και Δημογραφικό μαρασμό και το λουκεταρισμα μια ολόκληρης Περιφέρειας.

Κύριε Κασαπίδη παραλάβατε Περιφέρεια και θα παραδώσετε Κοινότητα!!!

Το ανέκδοτο όλων είναι η αναφορά του κυρίου Τζιούμαρη στο πρόγραμμα του white dragon, το οποίο ήταν σε παρελθόντα χρόνο η ραχοκοκαλιά του ΣΔΑΜ και το οποίο εγκαταλείφτηκε, ο κύριος Τζιούμαρης θεωρεί ότι συνεχίζει να είναι πάνω στο τραπέζι…

Κύριοι μάλλον δεν παρακολουθείτε τις διεθνείς εξελίξεις.

Υ.Γ.

Κύριοι δεν θέλουμε να μας τρελάνετε, θέλουμε να διατηρήσουμε το δικαίωμα να τρελαθούμε μόνοι μας.

Κύκλια έπη

Τα οικονομικά στοιχεία που παρέθεσε ο κύριος Κασαπίδης είναι χαλκευμένα, με την έννοια ότι αφαιρέθηκαν τα στοιχεία της υπόλοιπης Περιφέρειας που θα έδιναν το συγκριτικό μέγεθος.

Επί παραδείγματι, ανέφερε ότι το Μποδοσάκειο, το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Περιφέρειας πήρε 3 εκατομμύρια, δεν ανέφερε όμως ότι το μικρό Νοσοκομείο που ονομάζεται Μαμάτσειο πήρε τα δεκαπλάσια, το φαινόμενον ονομάζεται κασαπιδισμός!!!!



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021