Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κωτίδης Νικόλαος, ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΤΡΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 29-04-2022

Κωτίδης Νικόλαος, ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΤΡΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 29-04-2022

Δεν θέλω να γίνομαι επικριτικός και κακός με όποια Δημοτική Αρχή και αν υπάρχει στον Δήμο μας τον Δήμο Εορδαίας, και όσες φορές αναγκάστηκα να είμαι απέναντι της το έκανα γιατί κατά την κρίση μου άτυπα συμπαραστεκόμουνα την κοινωνία.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2022-04-29_185842.jpg

ΦΡΕΑΤΙΟ_ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ-3.jpg

Σήμερα αναγκάζομαι να κοινοποιήσω τρείς φωτογραφίες που δεν μας τιμούν ούτε σαν Δημοτική Αρχή (συμπεριλαμβάνοντας και τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), ούτε ως Δημότες του Δήμου Εορδαίας.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα από ότι υπάρχει σε όλο τον Δήμο μας, χωρίς να εξαιρώ και τα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Κανείς δεν πρόσεξε την τεράστια ρωγμή;;;; Από τόσους που περνούν καθημερινά από το σημείο αυτό;;; Κανείς;;;;

Ούτε ένας Δημοτικός Σύμβουλος, ούτε ένας υπάλληλος του Δήμου;;; Το φρεάτιο βρίσκεται σχεδόν στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου μας.!!!!

ΦΡΕΑΤΙΟ_ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ-1.jpg

1ο Θανάσιμο αμάρτημα: Καλό είναι και έχει την στήριξή μου να δίνει μάχες για μεγάλα ζητήματα του τόπου μας η Δημοτική μας Αρχή, αλλά υπάρχει και η καθημερινότητα και επιτέλους κάποιοι πρέπει να ασχοληθούνε με αυτήν. Είναι θανάσιμο αμάρτημα για μια φτυαριά τσιμέντο να υπάρξει ατύχημα, πόσο μάλλον αντί για ατύχημα να έχουμε δυστύχημα.... Και ο νοών νοείτω!!!!!

2ο Θανάσιμο αμάρτημα: « Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν, το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν ».Έλεγε ο Ιπποκράτης (460-377 π.Χ., ), δηλαδή, ασφάλεια είναι το να προλαβαίνεις κάτι πριν συμβεί και το να προλαβαίνεις κάτι πριν συμβεί είναι καλύτερο απ' το να προσπαθείς να το διορθώσεις εκ των υστέρων.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον να γράψω, γιατί δεν ξεχνώ πριν χρόνια μια κυρία που έπεσε και έσπασε το χέρι της από κακοτεχνία του πεζοδρομίου (στο ύψος του καταστήματος του ΦΩΤΟ ΛΑΖΟΣ ) και με την βοήθεια του τότε Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου του Γιώργου Κωτσίδη, βοηθήσαμε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο.

3ο  Θανάσιμο αμάρτημα: Δήμαρχε προεκλογικά είχες δεσμευτεί με την εβδομάδα της γειτονιάς, όπου όλα τα συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται επι μια εβδομάδα στις γειτονιές και θα λύνουν άμεσα ότι προβλήματα υπάρχουν, π.χ.φωτισμού, οδοποιοίας, σήμανσης κ.τ.λ. φτάνουμε στο πέρας της διετίας και δεν είδαμε πουθανά να γίνεται πράξη η δέσμευση αυτή.

Δεν είναι ντροπή να καθυστερούμε σε κάτι Δήμαρχε...

Ντροπή είναι να μην κάνουμε τίποτε για αυτό το κάτι που το θεωρούμε μικρό και επουσιώδες

Ελπίζω και εύχομαι να φτάσουνε οι γραμμές αυτές τις «γκρίνιας» μου στους υπεύθυνους και κάθε μέρα να λύνονται παρόμοια προβλήματα που όχι μόνο δυσκολεύουν την ζωή μας και την καθημερινότητα μας, αλλά μας αναγκάζουν να εκφραζόμαστε άσχημα για την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής.

Νικόλαος Χρ. Κωτίδης

(Ένας αθεράπευτος, ελεύθερος και αδέσμευτος

ενεργός πολίτης του Δήμου Εορδαίας)



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021