Κε Π. Πλακεντά, Δήμαρχε Εορδαίας!
 
Δυστυχώς για εσάς, ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ , όπως πάντα, να Στηρίζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
Πόσους συμβούλους ή ειδικούς συνεργάτες ή Γεν. Γραμματείς πρέπει να 'χετε δίπλα σας? 
 
Γιατί κ. Δήμαρχε διαστρεβλώνετε την Απάντηση του Συντονιστή της αποκεντρωμένης Διοίκησης και λέτε  οτι Απαλλάσσει την Αντιδήμαρχο  σας κ. Αντωνιάδου (Πολιτισμού);
(Πραγματικά θα το θέλαμε,  για να σταματήσετε να βάζετε πράγματα κάτω από το χαλί.  Αν και για εμάς το θέμα  είναι πολιτικό-ηθικό  και για τους δύο Αντιδημάρχους σας , την Κα Αντωνιάδου και τον  κ. Αντωνιαδη).
ΛΟΙΠΟΝ
1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ και ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
 
2.ΒΑΖΕΙ ” Η αποκεντρωμένη Διοίκηση” την υπόθεση  στο ΑΡΧΕΙΟ, ΌΧΙ γιατί απαλλάσσει τους Αντιδημαρχους σας για το θέμα της είσπραξης τιμολογίων του Δήμου εκ της ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, με την έγκριση της σχετικής δαπάνης υπερ της, εκ του ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ , να κρίνει το θέμα ” του Ασυμβίβαστου” είσπραξης από αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ( διότι η αλήθεια είναι ότι η κ. Αντωνιάδου έχει μεν εισπράξει πολλά τιμολόγια αλλά το καθένα χωριστά είναι κάτω των 5.000 ευρω και κανένα από μόνο του δεν είναι πάνω από 5.000 ευρω και αυτό προβληματίζει την αποκεντρωμένη), ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ  ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ!!!  ( σχετική η  υπ' αριθμόν πρωτ.86368/3.8.2022 .ΑΠΑΝΤΗΣΗ και ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ του Συντονιστή της αποκεντρωμενης Διοίκησης  και ξέρει κάθε νομικός ότι απαντητικό έγγραφο της Διοίκησης με απόφαση της Διοίκησης διαφέρουν τόσο, όσο  η μέρα από τη νύχτα) .
 
3.Μετά λοιπόν απ όλες αυτές τις ανυπόστατες και συκοφαντικές   δημοσιεύσεις σας στον τύπο , που σκοπό είχαν να πλήξουν την   Αξιωματ. Αντιπολίτευση του Δήμου Εορδαίας γιατι λέτε:  “το αφήγημά της  κατέρρευσε αφήνοντας έκθετους τους εμπνευστές του ” ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, προς γνώση και συμμόρφωση σας, όπως ξαναείπαμε .
 
 
ΥΓ.   1. Και τα ψέμματα έχουν όρια! Προσέξτε παρακαλούμε!
 
        2. Το νέο δεδομένο που αποκομίσαμε απο το ανωτέρω έγγραφο” του συντονιστή της αποκεντρωμένης  είναι ότι ο νυν ΑντιΔήμαρχος κ. Αντωνιάδης Κυριάκος έκανε απευθείας ανάθεση προμήθειας  στην Αντιδήμαρχο κ.Αντωνιαδου  Μαρία συνολικού ποσού 3.000,00  ευρώ με ΦΠΑ για το 2020 ,αλλ αυτό κρίθηκε σύννομο διότι δεν υπερβαίνει το ποσό των 20.000 ευρώ.
        3.   Για την ιστορία και η κ. Άννα Καιδου, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ( της Κοινωφελούς  Επιχειρισης του Δήμου μας έκανε απευθείας ανάθεση στην Αντιδήμαρχο κ. Αντωνιάδου Μαρία για προμήθεια ανταλλακτικών ηχητικής εγκατάστασης στο Δημοτικό Κολυμβητηριο (ΑΔΑ     ΩΡΝΤΟΚΡΒ-590 και ΑΔΑ Ω99ΦΟΚΡΒ- Α66,  669 ,60ευρ.)
 
Η Αξιωμ. Αντιπολίτευση  του Δήμου Εορδαίας.
Το άρθρο  εδημοσιεύθη εις το kozan.gr https://kozan.gr/archives/422927