Πέμπτη 25  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Οι διοικητές των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας έχουν απόλυτη σχέση υποταγής με την εξουσία που τους διόρισε. «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία και συμπληρωματικά, ζήτω ο Πρωθυπουργός»

Οι διοικητές των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας έχουν απόλυτη σχέση υποταγής με την εξουσία που τους διόρισε. «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία και συμπληρωματικά, ζήτω ο Πρωθυπουργός»

Συγγράφει διά τον μαραμό της Δυτικής Μακεδονίας, ο επί ματαίω γηράσας Πολιτίδης Χρήστος

 

ο Είμαστε δυο, είμαστε τρείς, σίγουρα θα γίνουμε και χίλιοι δέκα τρεις!!!

Σπάνια από ανθρώπους που διεκδικούν και χειρίζονται το Δημόσιο βήμα ή κάνουν χρήση του από την διπλανή Πόλη, ομιλούν με την γλώσσα του Δημόσιου και όχι του τοπικού συμφέροντος, τουλάχιστον για τα ζητήματα της Υγείας, στην καταραμένη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Έχω Δημοσιεύσει στο eordaialive και φυσικά στο Ptolemaist-post που εδώ και 4 μήνες γράφω σ΄ αυτό, δεκάδες άρθρα, στηλιτεύοντας τον τοπικισμό και για τις διορισμένες ηγεσίες που τις ακολουθούν παπαγαλοπρόθυμοι Δημοσιογράφοι. Αυτά όλα τα έχω μεταφέρει στο Δημόσιο βήμα: “την κραυγή αγωνίας από τις κοινωνίες μας για τις ελλείψεις των Νοσοκομείων, τον μάταιο αγώνα του προσωπικού σε όλες τις βαθμίδες (είναι οι προσπάθειες τους μάταιες σαν των Τρώων), κάποιοι βλέπουν πέντε χειρούργους μόνο, την μαύρη τους την τύφλα!! Έχω ζήσει πολλά χρόνια μέσα στο Μποδοσάκειο, έχω γεύση από το Μαμάτσειο, έχω πολιτική συγκρότηση και κατά συνέπειαν πολιτική σκέψη. Αγώνας γίνεται ανισοβαρής και ατελέσφορος, όλα αυτά τα μετέφερα πολλάκις στο χαρτί της Δημοσιογραφίας”.

Μάλιστα ο κύριος Παπασωτηρίου εκμεταλλευόμενος την ευαισθητοποίηση επιχειρηματιών της ευρύτερης κοινωνίας, τους χρησιμοποίησε για να στήσει γαλάζια γιορτή πριν μερικές ημέρες….

Ήταν όλη η Νομαρχιακή οργάνωση της Ν.Δ., είχαν την ατυχία να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Τον Δήμαρχο μας κύριο Πλακεντα τον παράχωσαν στην τελευταία σειρά, πρωτάκουστο!!! Ίσως ευσταθεί ότι πληρώνει τις επιλογές του, για τον κύριο Πάνο Καμένο.

Ο λόγος, όλων αυτών είναι η οσμή των εκλογών, σαφής η εντολή του Ανέμελου Πρωθυπουργού.

Δημιουργείστε εικόνα και κάντε πολιτική εξόρυξη υπεραξίας-υπερεπείγον.

Κύριοι Διοικητές, τιμείστε την θέση που κατέχετε και όχι την κομματική γραμμή.

Ελπίζω να μακροημερεύει το Μαμάτσειο.

Ελπίζω να μακροημερεύσει το Μποδοσάκειο.

Αποκεντρωμένες υπηρεσίες υγείας χρειαζόμαστε και όχι ανόητους τοπικιστές, Περιφερειακά Νοσοκομεία και δημοσιογράφους που όταν γίνεται μια πρόσληψις  ενός Ιατρού πανηγυρίζουν, ξεχνώντας τους 10 που χάνονται από αποχωρήσεις υπηρετούντων, το ισοζύγιο είναι αρνητικό διαρκώς.

Διαβάζουμε στο KOZAN.TV

Οι διοικητές των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας έχουν απόλυτη σχέση υποταγής με την εξουσία που τους διόρισε. «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία και συμπληρωματικά, ζήτω ο Πρωθυπουργός» [ γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης ]

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεν έχουν όριο στην υποτακτικότητα τους οι διοικητές των δύο μεγάλων νοσοκομείων της περιφέρειάς, λένε ναι σε όλα όσα η σκληρή κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει για την υγεία και τη διαχείρισης της πανδημίας.
 
Ποτέ τους δεν βρήκαν ευθύνες κυβερνητικές, αδυναμίες, ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, ή σε υγειονομικό προσωπικό.
 
Ποτέ δεν είδαν τη μεγάλη κόπωσης των εργαζομένων και τα δικά τους διοικητικά κενά.
 
Το μόνο που περίσσευε πάντα ήταν λόγια κολακεύτηκα για τον Πρωθυπουργό και την ηγεσία που τους διόρισε.
 
Ο ένας λοιπόν, αυτό τον καιρό, διοργανώνει φιέστες στο «Μποδοσάκειο» με τους δωρητές και δάκρυα στα μάτια του…
 
Ο άλλος σχεδόν εξαφανισμένος, για μήνες, επιλέγει σε ποιο κανάλι θα πει τον πόνο του. «Μα γιατί δεν θέλουν οι γιατροί να μείνουν στο «Μαμάτσειο»,
 
τι να φταίει άραγε; Αναρωτιέται…
 
Κύριε Παπασωτηρίου δεν είναι ώρα για επικοινωνιακά κόλπα. Τα νοσοκομεία δεν στέκουν με δωρεές σε τέτοιες συνθήκες, το γνωρίζεται.
 
Βάλτε κάποια όρια στις τοποθετήσεις σας στα κανάλια και στα sites, το «Μποδοσάκειο» διοικείτε.
 
Όσο για εσάς κύριε Γκανάτσιο, έχω πει και πολλά και βαριά. Το δυστύχημα είναι ότι βγαίνουν συνεχώς αληθινά.
 
Το καλοκαίρι είναι εδώ χωρίς καμιά προετοιμασία, χωρίς διορισμούς υγειονομικού προσωπικού. Είναι σίγουρο ότι το φθινόπωρο θα μιλάμε και πάλι για τον χαμένο χρόνο, για νοσοκομεία μίας νόσου, για τις γιαλατζί ΜΕΘ, για εγχειρήσεις που αναβάλλονται, για κλινικές που κλείνουν κλπ.
 
Για ακόμη μια φορά θα προσπαθήσουν να «βολέψουν τη δουλεία» έτσι όπως τους έχουν δασκαλέψει τα αφεντικά τους.
 
Η ώρα των ΣΔΙΤ, με τους ιδιώτες να μπουκάρουν στα νοσοκομεία της χώρας, ήρθε.
 
 
 
 
Υ.Γ.1 Κάποια ΜΜΕ της περιοχής ας είναι πιο προσεκτικά, μας έχουνε κουράσει !
 
Υ.Γ.2 Υποψία ρεβανσισμού υπάρχει. Η λέξη κριτική σας είναι άγνωστη. Για να δούμε…
 
Υ.Γ.4 Σας προσκαλούμε να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε να στέλνετε δελτία τύπου με τους δωρητές της ημέρας, τους αναπνευστήρες, τις μάσκες, τους καρδιογράφους και τα φίλτρα νερού που αποκτήσατε, δεν είναι όλα προς επικοινωνιακή αξιοποίηση.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021