Σάββατο 20  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Επί της επικρίσεως του καταξιωμένου Χειρουργού-Ορθοπεδικού μας, κ. Σαμαρά Νικολάου

Επί της επικρίσεως του καταξιωμένου Χειρουργού-Ορθοπεδικού μας, κ. Σαμαρά Νικολάου

 

Πολιτίδης Χρήστος - Επί της επικρίσεως του καταξιωμένου Χειρουργού-Ορθοπεδικού Ιατρού μας (το μας, προσδιορίζει ότι τον θεωρώ κομμάτι του τόπου μας με θετική συνεισφορά) κ. Νικολάου Σαμαρά.

Δεν αντιπαρατίθεμαι και ασφαλώς δεν ανήκω στο κίνημα των Αντιεμβολιαστών!

Ούτε συγχρωτίζομαι πολιτικά με τον οποιοδήποτε και ασφαλώς δεν ανήκω στην επιρροή της Φαμίλιας του κυρίου Μητσοτάκη ( η πολιτική καταγωγή μου είναι η αριστερά).

Νομίζω ότι βεβιασμένες είναι οι απόψεις του και ασφαλώς οφείλει να παρακολουθεί όχι μόνο τους συναδέλφους του που αλώθηκαν εν μία νυκτί από την στιγμιαία παγίδα της αναγνωρισιμότητος…

Κύριε Σαμαρά υπάρχει ο κύριος Δημήτριος Κούβελας, παρακολουθείστε τι λέει..

Ο κύριος Ιωαννίδης (Ο Ιωάννης Ιωαννίδης (Νέα Υόρκη21 Αυγούστου 1965) είναι Ελληνοαμερικανός επιστήμονας και συγγραφέας με συνεισφορές στην επιδημιολογία και την κλινική έρευνα. Επιπροσθέτως, είναι πρωτοπόρος στη μετα-έρευνα (έρευνα πάνω σε έρευνες).

Ο Ιωαννίδης μελετά την ίδια την επιστημονική έρευνα, πρωταρχικά στην κλινική ιατρική και τις κοινωνικές επιστήμες. Είναι από τους ιατρικούς ερευνητές με τις περισσότερες αναφορές.[1] Η μελέτη του, το 2005, με τίτλο: "Why Most Published Research Findings Are False"[2][3][4], είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Επιστημών (Public Library of Science), έχει πολύ υψηλό αριθμό αναγνωστών που υπερβαίνουν τους 3.200.000, και επίσης έχει τύχει ευρείας διεθνούς αναγνώρισης με σχεδόν 4.000 αναφορές (citations).[5]

Μεταξύ άλλων, είναι τακτικός καθηγητής στη σχολή Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Πρόληψης του ίδιου πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει καθηγητής και στα πανεπιστήμια Χάρβαρντ, Ταφτς, Ιμπίριαλ Κόλετζ και Ιωαννίνων, όπου ήταν Πρόεδρος του Τμήματος Υγιεινής και Επιδημιολογίας. Είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (European Academy of Sciences and Arts).[6][7] Επίσης το 2005 επινόησε, μαζί, με τον Θωμά Τρικαλινό, τον όρο "Το Φαινόμενο Πρωτέας", για την εμφάνιση ακραίων αντιφατικών αποτελεσμάτων στις πρώτες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο ερευνητικό ερώτημα.)

Συνάδελφος σας το είπε, αν αθροίσουμε την βιβλιογραφία όλων, δεν θα συμπληρώσουμε την ποσότητα των χειρογράφων του ανθρώπου αυτού! Μην επεκταθώ.

Κλείνοντας: «Ο ΒΙΟΣ ΒΡΑΧΥΣ, Η ΔΕ ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΡΗ, Ο ΔΕ ΚΑΙΡΟΣ ΟΞΥΣ, Η ΔΕ ΠΕΙΡΑ ΣΦΑΛΕΡΗ, Η ΔΕ ΚΡΙΣΙΣ ΧΑΛΕΠΗ»

Αφορισμοί, έργα της Ιπποκρατικής Συλλογής, αποτελούν στοιχειώδη επιτομή σημειωτικής, διαιτητικής, θεραπευτικής και προγνωστικής της Κωακής ιατρικής Σχολής.

Διαβάζουμε στον https://e-ptolemeos.gr/nikos-samaras-dieythyntis-orthopaidikis-mpodosakeioy-gia-osoys-arnoyntai-peismatika-na-emvoliastoyn-quot-otan-emvoliastoyn-tha-apeythynthoyn-ston-pneymatiko-toys-ston-velopoylo-ton-tragka-quot/ το άρθρο του καταξιωμένου Ιατρού μας.

Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες περίπου συμπολίτες μας αρνούνται πεισματικά να εμβολιαστούν. Το θεωρώ δεδομένο ότι όταν ασθενήσουν και δεν θα επαρκεί το οξυγόνο της ανάσα τους….θα απευθυνθούν στον πνευματικό τους, στον Βελόπουλο, τον Τράγκα κλπ…. και αν δυσκολέψουν τα πράγματα στον «Κύριο» ή οπουδήποτε αλλού, ανάλογα με την πίστη και τις πεποιθήσεις του καθενός, αφού η επιστήμη τους δίνει την λύση και την αρνούνται, θεωρώντας μάλιστα ολους εμάς τους εμβολιασμένους ,ως ένα είδος «μολυσμένων». Επίσης το θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα απευθυνθούν στα νοσοκομεία, στερώντας από άλλους ασθενείς την χειρουργική επέμβαση που έχουν προγραμματίσει ή στους καρκινοπαθείς τις θεραπείες τους που είναι απαραίτητες για την επιβίωσή τους κλπ..κλπ……
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021