Σάββατο 27  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πτολεμαΐδα: Ξεσπά ο πατέρας του 15 μηνών βρέφους που πέθανε - «Το πήγαμε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό και μας έδιωξαν!»

Πτολεμαΐδα: Ξεσπά ο πατέρας του 15 μηνών βρέφους που πέθανε - «Το πήγαμε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό και μας έδιωξαν!»

Είναι γρίπη και θα περάσει, τόνισε ότι τους έλεγαν κατηγορώντας τους γιατρούς πως αμέλησαν για τη σοβαρή κατάσταση του μωρού

«Ράγισε» καρδιές ο πατέρας του 15 μηνών βρέφους που «έσβησε» στις αρχές του έτους από γρίπη στην Πτολεμαΐδα. Όπως κατήγγειλε, οι γιατροί τους έδιωξαν από το νοσοκομείο και δεν κράτησαν το μωρό, παρόλο που είχε πολύ υψηλό πυρετό.

Το άτυχο μωράκι είχε μεταφερθεί με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Τους είπαν ότι είχε γρίπη τύπου Α, δόθηκε αγωγή και σύσταση να επιστρέψει στο σπίτι του. Την επόμενη ημέρα και ενώ ο πυρετός δεν είχε υποχωρήσει, μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο από τους γονείς του. Ωστόσο και πάλι δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του. Την επόμενη ημέρα, όμως, που εισήχθη, η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και το παιδί κατέληξε.

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη μίλησε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεσπώντας κατά των γιατρών, καθώς, όπως υποστήριξε, εκείνοι είναι που αμέλησαν για τη σοβαρή κατάσταση του μωρού, ζητώντας παράλληλα δικαίωση.

 

«Το χάσαμε το αγγελούδι μας. Ζητάμε δικαίωση, τον χάσαμε άδικα τον Δημητράκη μας. Πήγαμε την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο, είχε 40 πυρετό. Όμως μας έδιωξαν και μας είπαν να του δώσουμε αντιπυρετικό. "Είναι γρίπη, θα περάσει", μας έλεγαν. Την επόμενη μέρα ο πυρετός ανέβηκε και άλλο. Το πήγαμε πάλι στο νοσοκομείο, περιμέναμε και μας είπαν ότι θα του κάνουν πάλι rapid test. Το εξέτασαν και μας έδιωξαν πάλι. Μας είπαν ότι έχει γρίπη τύπου Α και μας έδωσαν φάρμακα. Τους ζητήσαμε να το κρατήσουν μέσα, αφού είχε 40 πυρετό, όμως μας είπαν ότι δε χρειάζεται», περιέγραψε ο νεαρός πατέρας.

Λίγες ώρες αργότερα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο πυρετός έφτασε 41. Οι γονείς πήγαν το παιδί πάλι στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, όμως ήταν πολύ αργά. Λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

«Βγήκαν έξω και μας είπαν ότι σταμάτησε η καρδιά του... Είπα στη γυναίκα μου "Πάει, τελείωσε... Το χάσαμε το αγγελούδι μας"... Ήταν πολύ αργά... Οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν, έπαιρναν τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη... Ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλον. Το πήγα τρεις φορές το παιδί στο νοσοκομείο. Δεν μας είπαν ποτέ από τι πέθανε... Το χαρτί έλεγε "βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού"», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας.

https://www.protothema.gr/greece/article/1472618/ptolemaida-xespa-o-pateras-tou-15-minon-vrefous-pou-pethane-to-pigame-sto-nosokomeio-me-40-pureto-kai-mas-edioxan/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021