Πέμπτη 25  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μποδοσάκειον και πάλι! Αλίευσις κειμένου και επιθέσεις ανίερες από την απέναντι όχθη...

Μποδοσάκειον και πάλι! Αλίευσις κειμένου και επιθέσεις ανίερες από την απέναντι όχθη...

Αγαπητοί φίλοι διαβάζουμε απίθανα πράγματα, διαμορφώνεται κλίμα και φυσικά είναι απούσα η Δημοτική αρχή Εορδαίας, είναι απών ο Βουλευτής της, είναι απούσα η Αντιπολίτευσις του Δήμου μας, δεν λείπει από το κάδρο διά της αφωνίας του και ο Διοικητής του Μποδοσάκειου!

Το κείμενο είναι ευδιάκριτο στα μηνύματα, και διακριτό στους στόχους του!  Αφορά το φαντασιακό της απέναντι Πόλεως και μάλιστα υπογράφεται από τον Πρόεδρο Εκλεγμένου Οργάνου.

Δυο παραγράφους επισημαίνουμε, δεν κακοποιούμε με κάποιον εκλεκτικισμό το κείμενο, δεδομένου ότι το αναρτούμε  εξ ολοκλήρου στο τέλος του πολιτικού σχολίου που κάνουμε: Το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» ως το νοσοκομείο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καθώς και την μεγαλύτερη πληρότητα, σε κάλυψη κλινών, βάση στατιστικών, από τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, θα έπρεπε εξ οφίτσιο, παρόλο που δεν ανήκει θεσμικά στην δικαιοδοσία της περιφέρειας, να εκπροσωπείται έστω και σε ένα άτυπο, μη θεσμικό, συμβουλευτικό όργανο της περιφέρειας, για θέματα υγείας.

 Αυτού του είδους οι παραλήψεις, που είναι σημειολογικού χαρακτήρα, δημιουργούν μηνύματα δυσανάγνωστα και κλίμα εσωστρέφειας, τόσο στους πολίτες όσο και στους εργαζόμενους στον χώρο του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο», οι οποίοι κυρίως τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουνε τον δικό τους Γολγοθά( συγραφεύς ομιλεί διά το Μαμάτσειο).

Δεν θα αντιδικήσουμε μαζί του, τα δεδομένα καταγράφουμε ως έχουν.

Εύγε στους απέναντι, στηρίζουν την Πόλη τους δημιουργώντας ορίζοντα και αναπτύσσοντας τα ειδικά, γεωπολιτικά,  αντικειμενικά συμφέροντα τους.

Παράγουν ιδεολογία, μαζική ιδεοληψία και δικαιωματικούς.

Εμείς παράγουμε τον κύριο Πλακεντά και συμβούλους δορυφοροποιημένους στα συμφέροντα των απέναντι.

Το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Περιφέρειας, που το Μαμάτσειο χωρά στο τσεπάκι του γιλέκου του λοιδορείται.

Πες πες θα το πιστέψουν και οι ίδιοι.

Άλλωστε τα ιδεολογήματα δεν έχουν πραγματική βάση, είναι επιθέσεις επί της κοινωνίας για τη δημιουργία σκοπιμοτήτων.

Διαβάζουμε λοιπόν στο σάιτ kozan.gr, εκλεκτού συναδέλφου! 

«Λάμπει» δια την απουσίας του το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» από την Ομάδα Εργασίας για θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Γράφει ο Κατσίρης Νικόλαος)    

 Το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» ως το νοσοκομείο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καθώς και την μεγαλύτερη πληρότητα, σε κάλυψη κλινών, βάση στατιστικών, από τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, θα έπρεπε εξ οφίτσιο, παρόλο που δεν ανήκει θεσμικά στην δικαιοδοσία της περιφέρειας, να εκπροσωπείται έστω και σε ένα άτυπο, μη θεσμικό, συμβουλευτικό όργανο της περιφέρειας, για θέματα υγείας.
Αυτού του είδους οι παραλήψεις, που είναι σημειολογικού χαρακτήρα, δημιουργούν μηνύματα δυσανάγνωστα και κλίμα εσωστρέφειας, τόσο στους πολίτες όσο και στους εργαζόμενους στον χώρο του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο», οι οποίοι κυρίως τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουνε τον δικό τους Γολγοθά.
Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια της ιατρικής κοινότητας του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» καθώς ως εκπρόσωπος της στο Δ.Σ. του νοσοκομείου, έγινα αποδέκτης μαζικών διαμαρτυριών συναδέρφων μου.
Παρά ταύτα, σας διαβεβαιώνω πως θα είμαστε αρωγοί και με δημιουργικό πνεύμα, αν μας ζητηθεί η οποιαδήποτε συμβολή μας, σε ζητήματα που αφορούν την επιστημονική μας γνώση και εμβέλεια.
Κατσίρης Νικόλαος
Ακτινολόγος Επιμελητής Β΄,
Εκπρόσωπος των ιατρών στο Δ.Σ του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο».
 
Υ.Γ.
Αθηναίοι προς Μηλίους 416 π.Χ. Θουκυδίδης

πραγματικά, και οι δύο γνωρίζομε ότι κατά τη συζήτηση των ανθρωπίνων πραγμάτων, το επιχείρημα της δικαιοσύνης έχει αξία μόνο μεταξύ ίσων, ότι, όμως, ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021