Κυριακή 5  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νέες φουρτούνες για την Κωνσταντοπούλου: Υποψήφιος βουλευτής λέει ότι αποκλείστηκε από ομαδική λίστα ενημέρωσης

 
 

Νέες φουρτούνες για την Ζωή Κωνσταντοπούλου προκαλεί ο υποψήφιος βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Γιώργος Θαλάσσης καθώς μετά την δημόσια υποστήριξη που εξέφρασε προς το αντίπαλο κόμμα ΜεΡΑ25, υποστηρίζει πως η πρώην πρόεδρος της Βουλής τον απέκλεισε από την ομαδική λίστα του viber μέσω της οποίας τα μέλη του κόμματος ενημερώνονται για τις δράσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρώην γγ της Βουλής επι Κωνσταντοπούλου και υποψήφιος στην 8η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας με την Πλεύση Ελευθερίας ανήρτησε κείμενο στα social media υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να μείνει εκτός Βουλής το ΜεΡΑ25.

Η τοποθέτηση του κ. Θαλάσση έγινε είδηση καθώς ο περιορισμός των ποσοστών του ΜεΡΑ25 οφείλεται εν πολλοίς στην αύξηση των ποσοστών της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς οι χώροι λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Ο ίδιος με νεότερη ανάρτησή του έσπευσε να πει πως «ουδέποτε με κείμενά μου ή με πράξεις του θα στραφώ εναντίον της Ζωής. Πάντα ήμουν πιστός στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και όσες φιλίες μου και όσες αγάπες μου διαλύθηκαν χάλασαν από την άλλη πλευρά. Με ανθρώπους ζω, όχι με κόμματα και συμφέροντα».

Πρόσθεσε μάλιστα πως το νέο κείμενο το γνωστοποίησε στην κυρία Κωνσταντοπούλου αλλά αντί απάντησης εισέπραξε την διαγραφή από το γκρουπ επικοινωνίας των μελών του κόμματος.

«Την χθεσινή μου ανάρτηση με τίτλο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΙΕΣ την κοινοποίησα αμέσως με τηλεφωνικό μήνυμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν απάντησε. Λίγες ώρες μετά με διέγραψαν από το ομαδικό viber επικοινωνίας και αποστολής μηνυμάτων της Πλεύσης Ελευθερίας που συστήθηκε προεκλογικά. Άρα δεν ανήκω πλέον στην ομάδα τους.

Όπως είπα και χθες όσες σχέσεις φιλίας και αγάπης διαλύθηκαν με πρωτοβουλία της άλλης πλευράς χάλασαν. Εγώ παρέμεινα πιστός μέχρι τέλους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος επανήλθε με νέο κείμενο υποστηρίζοντας πως η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας του ζήτησε να αποκαταστήσει την αλήθεια καθώς ουδέποτε διαγράφη από το γκρουπ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θαλάσση:

Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-06-15_100129.jpg

Συνέχεια του σίριαλ χωρίς χάπι εντ.

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω με τα ίδια και μάλιστα με πράγματα που έγραψα χθες σχολιάζοντας τη δημοσίευση του Βασίλη Ραΐση. Αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου ζήτησε χθες με sms να αποκαταστήσω την αλήθεια («Γιώργο γιατί γράφεις ψέματα;») και να πω ότι μόνος μου αποχώρησα από το viber χθες και ότι απέκρυψα ότι μου τηλεφώνησε προχθές όταν την ενημέρωσαν για την ανάρτηση μου για το Μέρα 25. Της υποσχέθηκα ότι θα το κάνω σήμερα το πρωί, για να της δώσω το χρόνο να ξανασκεφτεί αν πράγματι αυτό θέλει. Της είπα αν αλλάξει γνώμη να μου το πει. Δεν έλαβα κάτι οπότε γράφω.

Πρώτα για το ψέμα για το viber. Στο λογαριασμό viber που δημιουργήθηκε για την προεκλογική εκστρατεία έφταναν συνεχώς μηνύματα από τους ανθρώπους της Πλεύσης από όλη την Ελλάδα. Κάπου κάπου έριχνα μια ματιά, αλλά δεν ασχολιόμουν, γιατί εγώ δεν συμμετείχα στην εκστρατεία. Το βράδυ στις 9 έκλεινα το τηλέφωνο, για να μη με ενοχλούν οι ηχητικές ειδοποιήσεις. Όταν το άνοιγα το πρωί έβλεπα ότι μερικές φορές είχαν σταλεί πάνω από 120 μηνύματα. Προχθές (12/6) και αφού με sms κοινοποίησα τη δημοσίευσή μου στη Ζωή σταμάτησαν να έρχονται μηνύματα.

 
Ως το βράδυ τίποτε, οπότε αποφάσισα να αφήσω το τηλέφωνο ανοιχτό μήπως μου τηλεφωνήσει η Ζωή αργά, όπως συνηθίζει. Δεν μου τηλεφώνησε κι ως το πρωί δεν είχε έρθει κανένα μήνυμα. Αργότερα ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε μη γράφετε εδώ είναι επικίνδυνο. Κατάλαβα ότι έχουν φτιάξει άλλο viber, για να βγάλουν εμένα απέξω και τους άλλους δυσαρεστημένους που δεν εμπιστεύονται, κι επικοινωνούν από άλλο λογαριασμό.

Επειδή στο παλιό υπήρχαν και μηνύματα που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν εκτός κόμματος διαγράφηκα μόνος μου από το ήδη ακυρωμένο viber, για να μην ανησυχούν οι καχύποπτοι άνθρωποι ότι υπάρχει περίπτωση να τα δημοσιοποιήσω. Ναι, λοιπόν, από το ακυρωμένο και μη χρησιμοποιούμενο viber μόνος μου διαγράφηκα. Στο νέο δίκτυο viber που χρησιμοποιούν ουδέποτε με περιέλαβαν. Ας με συμπεριλάβουν στο νέο και χρησιμοποιούμενο και δεν θα αυτοδιαγραφώ.

Και τώρα να πω γιατί απέκρυψα ότι μού τηλεφώνησε η Ζωή όταν ενημερώθηκε για την επίμαχη ανάρτηση για το Μέρα 25. Η Ζωή σε αυτό το τηλεφώνημα ήταν έξαλλη, με κατηγόρησε ότι μου προσφέρθηκαν ανταλλάγματα από το Μέρα 25 για αυτή την ανάρτηση και μου έκλεισε το τηλέφωνο ενώ της μιλούσα. Αποφάσισα ότι όσα είπε τα είπε πάνω στο θυμό της και ότι καλό ήταν να αποσιωπήσω το τηλεφώνημα, για να μην ξεκινήσουν άλλες διενέξεις με τις καταγγελίες της.

Δυστυχώς όμως για αυτήν τα περί εξαγοράς μου από το Μέρα 25 για θέση στο ψηφοδέλτιό του, τα επανέλαβε και στον Βασίλη Ραΐση, ο οποίος τα δημοσιοποίησε και τώρα αυτή η συκοφαντική καταγγελία είναι δημοσιευμένη και με μάρτυρα. Όμως παρακαλώ πολύ το Μέρα 25 να μη δώσει συνέχεια σε αυτή τη συκοφαντία και να μην καταληφθεί από τη συνήθη δικομανία. Ουδέποτε θα συνηγορήσω σε τέτοια διαδικασία, και άλλωστε κανείς σκεπτόμενος δεν θα πιστέψει αυτή την καταγγελία. Μήπως μου έταξαν και υπουργείο; Νομίζεις, Ζωή, ότι αν τους είχα ζητήσει να με συμπεριλάβουν σε ψηφοδέλτιο θα είχαν αρνηθεί και θα μου ζητούσαν ανταλλάγματα;

Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-06-15_100255.jpg

Ζωή, έδειξα ποτέ ενδιαφέρον για πολιτική καριέρα; Ως γενικός γραμματέας στη Βουλή δεν έλεγα δεξιά κι αριστερά ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν ενδιαφέρομαι για πολιτική καριέρα; Άλλωστε αυτό δεν εκτίμησες σε μένα; Και επιπλέον έδωσα σε σένα ή σε κάποιον άλλον, από οποιοδήποτε χώρο, την εντύπωση ότι εξαγοράζομαι; Αν μου είχες προτείνει να με βάλεις πρώτο σε λίστα στις δεύτερες εκλογές σε εκλόγιμη περιφέρεια, παραγκωνίζοντας τους πρώτους σε ψήφους, θα δεχόμουν; Μόνο άνθρωποι χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς μπορούν να δεχτούν κάτι τέτοιο. Από αυτούς πλαισιώνεσαι, αυτοί είναι εξαγοράσιμοι και όχι εγώ. Μακάρι να μη μου είχες ζητήσει να γράψω όλα αυτά.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021