Τετάρτη 22  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Η (Επ)ερώτησις της κ Ζεμπιλιάδου για τις ΜΕΘ Κοζάνης-Πτολεμαΐδος και οι γαλάζιες κομματικές αγκυλώσεις των κυρίων "Αμανατίδη, Κασαπίδη και Σαμαρά, ο τελευταίος ανακάλυψε προσφάτως τη γοητεία του γαλάζιου χρώματος".

Η (Επ)ερώτησις της κ Ζεμπιλιάδου για τις ΜΕΘ Κοζάνης-Πτολεμαΐδος και οι γαλάζιες κομματικές αγκυλώσεις των κυρίων "Αμανατίδη, Κασαπίδη και Σαμαρά, ο τελευταίος ανακάλυψε προσφάτως τη γοητεία του γαλάζιου χρώματος".

Η (Επ)ερώτησις της κ. Ζεμπιλιάδου, για τις ΜΕΘ Κοζάνης-Πτολεμαΐδος και οι γαλάζιες κομματικές αγκυλώσεις των κυρίων "Αμανατίδη, Κασαπίδη και Σαμαρά, ο τελευταίος ανακάλυψε προσφάτως τη γοητεία του γαλάζιου χρώματος".
Το Λόγο έλαβε η κ. Ζεμπιλιάδου:

Με αφορμή μια ανακοίνωση που βγήκε από τις συλλογικότητες ΟΕΝΓΕ, Ένωση Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας, τους Ιατρούς της ΜΕΘ του Μαμάτσειου  Ιατρικού Προσωπικού στη Δυτική Μακεδονία για το κλείσιμο των ΜΕΘ, είπε: Στηρίζουμε το  αίτημα που βάζουν οι Νοσοκομειακοί Ιατροί και η Ομοσπονδία.

Όμως
Ως συνήθως προσπαθώντας να προστατέψει, αλήθεια ποιον ο κ. Σαμαράς, προσπάθησε να βρει κωλύματα, δια να μην συζητηθεί η ερώτησις, το βίντεο είναι εδώ, ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του, η Μητσοτακοποίησις είναι ελκυστική.
Συνεχίζει η κ. Ζεμπιλιάδου, λέγοντας ότι πρέπει να στηρίξουμε μια καταγγελία, η οποία μας αφορά άμεσα και μου κάνει εντύπωση γιατί δεν τέθηκε στον Υπουργό που ήρθε εις την Περιφέρειαν, ο οποίος είχε ένα χαλαρό πρόγραμμα.

Μετά
Συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο ο κ. Σαμαράς λέγοντας: Μόνο για την καταγγελία, όχι το θέμα προς συζήτησιν, διότι πρέπει να είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να το θέσουν… Ασφαλώς δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο, την ίδια την Κοινωνία ή και την Περιφέρεια ότι θα χαθούν ζωές.


Απίστευτη κατάστασις – Απίστευτα παραπολιτικές συμπεριφορές.
Επίσης έκπληξη μας προκάλεσε η τοποθέτησις του κ. Κασαπίδη,

Ο πρώην, "νομίζει ό,τι οι ιθαγενείς διαβάζουν μίκυ-μάους" και ότι δεν παρακολουθούν τις ειδήσεις…
Εάν δεν ήξερε κάποιος για τον πολιτικόν του βίο, θα νόμιζε ότι είναι στην ακροαριστερά.
Ποιος έβαλε πλάτη για την απολιγνιτοποίηση; Ποιος έβαλε πλάτη για τις ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία; Ποιος συναγελάζονταν με τους απεσταλμένος του Μητσοτάκη, τον Μουσουρούλη και τον Άδωνη; Ποιος πήγε να μετατρέψει το Βέρμιο σε Σκουριές Χαλκιδικής; Τα θυμόμαστε;
Επίσης, διατηρούμε μνήμη με τους λαχανόκηπους και "το κανείς μετανάστης στη Δυτική Μακεδονία" (που φυσικά "όταν του μεγέθυνε τα ώτα ο Μητσοτάκης έκανε μήνυση κατ’ αγνώστων").
Εν τω μεταξύ έχουμε συνεχή σαρδάμ του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου! Μια ανάσα οξυγόνου στην τραγικότητα των στιγμών. Μνημεία παίδευσης της Νεολαίας στον ανώτερο φιλολογικό λόγο! Που ξεφυσά σαν ατμομηχανή στην ανηφόρα, αναζητώντας πολιτικά επιχειρήματα και που να βρεθούν άλλωστε;

Είναι περιττό να συνεχίσουμε. Υπάρχουν τα βίντεο, απολαύστε τα...

Υ.Γ

Επίσης! Υπάρχουν τρία εξαίρετα κείμενα.

1. Της κυρίας Καλλιόπης Βέττας που έσυρε το χορό https://ptolemais-post.gr/news/21905-kalliopi-vetta-na-min-perasei-kan-apo-to-myalo-tis-kyvernisis-i-skepsi-gia-kleisimo-ton-m-e-th-stin-p-e-kozanis-kai-i-peraitero-syrriknosi-tou-e-s-y-katathesi-epikairis-erotisis

2. Του ΚΚΕ, επικαιροποιημένο και με στοιχεία εμπεριστατωμένα https://ptolemais-post.gr/news/22012-koinovouleftiki-paremvasi-tou-kke-gia-tin-pliri-stelexosi-ton-meth-ton-genikon-nosokomeion-mamatseio-kozanis-kai-mpodosakeio-ptolemaidas-gia-tin-asfali-leitourgia-tous

3. Της Πρωτοβουλίας Πολιτών Εορδαίας https://ptolemais-post.gr/news/21914-episkepsi-ypourgoy-ygeias-stin-ptolemaida-me-dyo-meth-se-katarrefsi-oso-o-laos-menei-adranis-o-adonis-tha-paizei-tenis-stis-plates-tou

Διαβάστε τα...



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021