Δευτέρα 20  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Τα Σκόπια υπέγραψαν στρατιωτική-οικονομική συμφωνία με την Τουρκία

 Τα Σκόπια υπέγραψαν στρατιωτική-οικονομική συμφωνία με την Τουρκία

Πολιτίδης Χρήστος - Όταν υπεγράφη η συμφωνία για το Μακεδονικό, ο κύριος Μητσοτάκης και η παρέα του φορούσαν χάλκινες κατσαρόλες εις την κεφαλή και έκαναν φασαρία και φυσικά το παίζαν Μακεδόνες, τώρα ποιούν την Νύσσαν. Αποσυρθείτε από την συμφωνία!!! Είναι απλό, τελεσίγραφο που να το εννοούμε, να τα μαζέψουν οι Τούρκοι και να φύγουν, αλλιώς αποχωρούμε από την συμφωνία. 'Εχουμε κυβέρνηση ή κοπάδι από πάπιες;
Δεν είμαστε μόνο στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό, δήλωσε η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας
 Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε χρόνια θα συνεργάζονται Σκόπια και Άγκυρα μετά τη συμφωνία Στρατιωτικής-Οικονομικής Συνεργασίας που υπέγραψε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ με τη Σκοπιανή  υπουργό Ράντμιλα Σεκερίνσκα, στην Κωνσταντινούπολη.
 Η συμφωνία, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας, θα βελτιώσει τις δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων των Σκοπίων.
 Όπως γράφει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Νίκος Φραγκόπουλος, «Η συμφωνία προβλέπει σταδιακή κατανομή κονδυλίων από τη μεριά της Τουρκίας σε ετήσιο επίπεδο, τα οποία εκ μέρους της Βόρειας Μακεδονίας θα χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων των ενόπλων δυνάμεων της και την ενίσχυση της μαχητικής τους ετοιμότητας».
 Σχολιάζοντας την 5ετή συμφωνία η Σκοπιανή υπουργός δήλωσε πως «Η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους». Από την πλευρά του, ο Χουλουσί Ακάρ εξέφρασε την ικανοποίησή του και ανέφερε ότι αναμένει την ταχεία και επιτυχή εφαρμογή της συμφωνίας.

Τα Σκόπια υπέγραψαν στρατιωτική-οικονομική συμφωνία με την Τουρκία (pontosnews.gr)

 
Μου το έστειλε ο κ. Κωτίδης Νικόλαος


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021