Δευτέρα 3  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πρόσληψη μουσικών (καλλιτεχνικού – διδακτικού) προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας

Πρόσληψη μουσικών (καλλιτεχνικού – διδακτικού) προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας

 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Πρόσληψης Μουσικών (καλλιτεχνικού – διδακτικού) προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ΜΕ ΤΟ Π.Δ. 524/1980
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.
 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Πρόσληψης Μουσικών (καλλιτεχνικού – διδακτικού) προσωπικού
 
με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου
 
 
 
ΜΕ ΤΟ Π.Δ. 524/1980
 
στο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαϊδας και στο παράρτημα αυτού στην Δημοτική Ενότητα Μουρικίου
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.
 
«Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)»
 
του Δήμου Εορδαίας   
 
       ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
 
Την πρόσληψη μουσικών (καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριάντα έξι (36) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της τρέχουσας χρονιάς (2020-2021) του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαϊδας και του παραρτήματός του στην Δημοτική Ενότητα Μουρικίου του ΝΠΔΔ «ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π» του Δήμου Εορδαίας  που εδρεύει στην Πτολεμαϊδα. Συγκεκριμένα:
1ηγφδγηφγηξνφγηξφγηνφγ.jpg
 2φσδδγσδτγσρεσρφγεΣτιγμιότυπο_οθόνης_2021-08-20_123635.jpg
 
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
 
       Οι Υποψήφιοι θα πρέπει:
 
1. Να είναι Έλληνες πολίτες
 
2. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι 18 έως 65 ετών
 
3.Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.
 
4.Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του ν. 3584/07.
 
5. Οι άνδρες μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
 
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση για έναν (1) κωδικό θέσης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να συνάψουν μόνο μία σύμβαση με τον φορέα. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
 
Α) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
 
1.  Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
 
2. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001). Τα ξενόγλωσσα δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύονται από τις νόμιμες μεταφράσεις . Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του οικείου οργάνου (ΔΟΑΤΑΠ, ΔΙΚΑΤΣΑ) με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι και αντίστοιχοι προς τίτλους που απονέμονται από τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της ημεδαπής.
 
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
 
4.  Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο
 
5. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
 
6. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης
 
7. Βιογραφικό σημείωμα
 
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
 
Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
 
 Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
 
 Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
 
Β) ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ
 
1. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στα ιδιωτικά μουσικά ιδρύματα εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
 
Για όλες τις ειδικότητες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στην βεβαίωση πρέπει  να αναγράφεται και  ο αριθμός πρόσληψης του ΥΠ.ΠΟ.Τ ( για τα αναγνωρισμένα τμήματα).
 
2.  Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας: συναυλίες, (συμμετοχή σε ορχήστρα, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική, σταδιοδρομία, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου), ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις-διακρίσεις κλπ.
 
3. Προϋπηρεσία στον φορέα αποδεδειγμένη.
 
Τα δικαιολογητικά προσκομίζονται με τη σειρά που εμφανίζονται στην ανακοίνωση και  γίνονται δεκτά, εφόσον κατατίθενται εμπρόθεσμα.
 
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν μόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα σπουδαστών στο ειδικό αντικείμενο οργάνου ή υποχρεωτικού μαθήματος.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δικαιολογητικά που έχουν υποβληθεί σε παλαιότερους διαγωνισμούς (2018, 2019) όπως πτυχία Ωδείων, βεβαιώσεις σεμιναρίων κ.α. δύναται να μην επανυποβληθούν, εφόσον τούτο αναφέρεται επί της αιτήσεως συμμετοχής. Η περίπτωση δεν αφορά το αποδεικτικό ταυτότητας (ΑΔΤ ή διαβατηρίου) το οποίο υποβάλλεται οπωσδήποτε.  
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση  και να την υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; ή ταχυδρομικά , στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ «ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π» Δήμου Εορδαίας, 25ης Μαρτίου 15, 50200 Πτολεμαϊδα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού του Ν.Π.Δ.Δ.  (τηλ. επικοινωνίας: 2463350119). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης της αίτησης.
 
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα  πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες και συγκεκριμένα από τις 19/08/20 έως και 31/08/20.                      
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
 
Η προκήρυξη να αναρτηθεί στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Εορδαίας. 
 2)Η περίληψη της προκήρυξης θα δημοσιευθεί στις  εφημερίδες  «Πτολεμαίος» & «Διαφάνεια»
 
   (ΠΔ 524/80 ΦΕΚ 143/Α).                                                                           
 
                                                                                      Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ
 
                                                                                             ΠΡΑΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                           
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021