Εκ νέου υποψήφιος για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Πλακεντάς
Γραπτή δήλωση Παναγιώτη Πλακεντά.
Πριν από τέσσερα χρόνια, στην ιδρυτική ανακοίνωση της Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ», καταθέσαμε την πρόθεσή μας να αλλάξουμε την καθημερινότητα και να σχεδιάσουμε το μέλλον. Το πρόγραμμά που εμπλουτίστηκε από τις προτάσεις φορέων, συλλόγων και ατόμων, υπερψηφίστηκε από τους πολίτες της Εορδαίας.
Μέσα σε αυτή την δύσκολη τετραετία, που συμπεριελάμβανε τα δύο χρόνια της παγκόσμιας πανδημίας από τον κορονοϊό και την ανακοίνωση της βίαιης απόλιγνιτοποίησης, δουλέψαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υλοποιώντας έργα και δράσεις με εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη, καλύτερη οργάνωση του Δήμου Εορδαίας αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Προσαρμόσαμε τις πρωτοβουλίες στα δεδομένα της εποχής και αναδιατάξαμε τις προτεραιότητες. Θέματα που χρόνιζαν και ταλάνιζαν επιλύθηκαν ή δρομολογήθηκε η λύση τους, καθιστώντας το Δήμο μας πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο. Αποδείξαμε πως Ξέρουμε-Τολμάμε και Μπορούμε να φέρουμε τον τόπο μας στην επόμενη μέρα.
Χτίσαμε με τις πέτρες που μας πέταξαν και κρατήσαμε κόμματα και χρώματα μακριά από το συμφέρον του τόπου.
Ξεπεράσαμε αγκυλώσεις δεκαετιών και μέσα στο πλαίσιο του νόμου, σε συνεργασία με τον Γιάννη Καραβασίλη και την παράταξη Μπροστά για την Εορδαία, εξασφαλίσαμε την κυβερνησιμότητα του δήμου με ειλικρίνεια, σεβασμό και διάλογο.
Η ομάδα της Ενωμένης Εορδαίας μεγαλώνει, δυναμώνει, εξελίσσεται, συνεχίζει να γράφει Ιστορία. Η πυξίδα μας παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη συνένωση δυνάμεων χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς περιορισμούς. Σε αυτή την πορεία καλούμε συλλογικότητες, φορείς και πολίτες να συστρατευθούν με την Ενωτική Δημοτική μας Παράταξη.
Για όλα τα παραπάνω, κυρίως όμως για όλα όσα έρχονται, δηλώνω σήμερα την εκ νέου υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Εορδαίας με σεβασμό προς τον τόπο και ειλικρίνεια προς τους πολίτες του, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας.
Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί -σε χρόνο που πρόκειται να ανακοινωθεί- θα παρουσιάσουμε πλήρη απολογισμό έργων και δράσεων της δημοτικής αρχής, τις υποψηφιότητες που θα συμμετέχουν στην Ενωτική Δημοτική Παράταξη Ενωμένη Εορδαία και την προγραμματική συμφωνία για την πενταετία που έρχεται.
Αλλάξαμε την καθημερινότητα.
Συνεχίζουμε προς το μέλλον.
Επειδή η Ιστορία συνεχίζει να γράφεται από τους παρόντες.
«Τα καλύτερά μας χρόνια είναι αυτά που θα έρθουν…»
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μαίρη Κεσκιλίδου