Πέμπτη 2  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μεγάλη Βρετανία: Μουσουλμανικός γάμος στο Μπόλτον μετατράπηκε σε ρινγκ - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση εναντίον αστυνομικού

 
muslims_1
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο όπου μία γαμήλια δεξίωση μέσα σε δευτερόλεπτα καταλήγει να μετατραπεί σε ρινγκ. Στο βίντεο φαίνονται οι καλεσμένοι να δέχονται γροθιές ενώ άλλοι εκσφενδονίζουν καρέκλες στις οποίες λίγο πριν κάθονταν και απολάμβαναν το φαγητό τους. Το συμβάν σημειώθηκε στις 24 Αυγούστου στο Regent Hall στο Μπόλτον της Μεγάλης Βρετανίας.
<iframe width="963" height="538" src="/" title="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Σύμφωνα με την Daily Mail όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μουσουλμανικής γαμήλιας τελετής ένας άνδρας πλησίασε έναν καλεσμένο και χτύπησε το καπέλο του. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει καυγάς. Μάλιστα οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος θεωρείται ως ύποπτος για την επίθεση που δέχθηκε ένας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη. 
Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι καλεσμένοι, κυρίως μεσήλικες άνδρες, φαίνονται να ρίχνουν γροθιές, ενώ ο άνδρας που ξεκίνησε τον καυγά δέχεται επίθεση με ένα κοντάρι. Ένα λευκό πανί που χώριζε τους άνδρες και τις γυναίκες σκίστηκε επίσης, ενώ έσπασαν τραπέζια και καρέκλες.

Παράληλλα ακούγονται κραυγές καθώς κάποιοι από τους παριστάμενους προσπαθούν να σταματήσουν τον καυγά ενώ φαίνονται άλλοι να τρέχουν απεγνωσμένα προκειμένου να κρυφτούν. Ένας άλλος καλεσμένος φαίνεται να αρπάζει ένα κοντάρι και να χτυπάει κάποιον, ενώ ένα άλλο άτομο εκτοξεύει μια καρέκλα και επιτίθεται σε έναν άνδρα. Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της νύφης και του γαμπρού οι οποίοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι το περιστατικό...


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021