Παρασκευή 17  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Καταγγελία γυναίκας κατοίκου της περιοχής  για 100 ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καταγγελία γυναίκας κατοίκου της περιοχής για 100 ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Κατόπιν του σχολίου αναγνώστριας η οποία και έγραψε: Nikiforidou Noula

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!!!!!
 
Απήντησα όπως όφειλα.
 
Καλησπέρα, το βίντεο πράγματι κατέβηκε, η κυρία δίπλα ήταν σε απίστευτη ένταση και καταμαρτύρησε αυτά που υπέπεσαν στην αντίληψη της, μάλλον υπερβολές ήταν, φαντάζομαι όταν αποτραβηχτούν τα νερά θα έχουμε πιο τραγική εικόνα, μένει να το δούμε, η αφήγηση της ήταν βιωματική, έπρεπε θεωρώ να καταγραφεί, η αλήθεια και το ψέμα συμπλέκονται συνεχώς στο Μητσοτακικό αφήγημα, το βίντεο είχε ανέβει από τον κ. Mr Xristos, έτσι είναι το όνομα του στο you tube και αν θα μπείτε, θα δείτε ότι κάνει σοβαρή δουλειά, ο τίτλος που ανέβασε το βίντεο ήταν άλλος, τον μετέτρεψα σε "καταγγελία γυναίκας κατοίκου της περιοχής".
 
Τελικά όπως προέκυψε  το βίντεο ήταν fake news
Στη σύλληψη μιας 35χρονης για διασπορά ψευδών ειδήσεων προχώρησαν χθες το βράδυ (9.9.2023) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ημεδαπή, κατηγορούμενη για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η 35χρονη είχε αναρτήσει βίντεο σε λογαριασμό της που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό γίνεται λόγος για πλήθος νεκρών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel» σε περιοχή της Θεσσαλίας, κάτι που δεν έχουν επιβεβαιώσει οι επίσημες αρχές.
Ειδικότερα, η γυναίκα, σε reel που δημοσίευσε στο Instagram, έκανε λόγο για δήθεν 100 νεκρούς από τις πλημμύρες στον Βλοχό Καρδίτσας. Στη συνέχεια, κατέβασε το επίμαχο βίντεο, όμως είχε ήδη εντοπιστεί από τις αρχές.

Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος. 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021