Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κριτική επί των αιτημάτων του κυρίου Πλακεντά στο κλιμάκιο απεσταλμένων του κυρίου Μητσοτάκη -  και τα απανωτά του φάουλ.

Κριτική επί των αιτημάτων του κυρίου Πλακεντά στο κλιμάκιο απεσταλμένων του κυρίου Μητσοτάκη -  και τα απανωτά του φάουλ.

Ας τα πάρουμε με την σειρά αγαπητοί φίλοι.

Δεδομένης της ανόδου του κυρίου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση, προσπαθεί ο ίδιος να δημιουργήσει κλίμα και να διορθώσει την τρωθείσα εικόνα του (Πανδημία-Πυρκαγιές, επερχομένη ακρίβεια, μην ξεχάσω και τα γιουχαΐσματα στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη).

Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ βρέθηκε στο Δήμο Εορδαίας και είχε συνάντηση με τη Δημοτική αρχή, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν, οι αναπτυξιακοί στόχοι και να προωθηθούν μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της Εορδαίας.

Συγκεκριμένα, στο δημαρχείο Εορδαίας βρέθηκαν οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, η βουλευτής Ιωαννίνων Ιωάννα Κεφαλά, συνοδευόμενοι από τους βουλευτές της ΝΔ Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου και Γιώργο Αμανατίδη, ενώ τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

Περιφερόμενοι εξάγγελοι και γυρολόγοι λοιπόν, τους βλέπουμε Καστοριά, Κοζάνη, Μοδοσάκειο και φυσικά στην Εορδαία,  στο Δημαρχείο να λένε στον κύριο Πλακεντά: Πέστε μας τι προβλήματα έχετε, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Βέβαια οι βουλευταί του Νομού Κοζάνης όταν ρήμαζε ο κύριος Μητσοτάκης και η Παρέα του τη ΔΕΗ είχαν δώσει τον Όρκο της Σιωπής.

Ξεκινά λοιπόν ο κύριος Πλακεντάς θέτοντας τα εξής ζητήματα.

Πρώτον μίλησε για την ΑΕΒΑΛ, για το τεμάχιο των 2500 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 500 προορίζονται για το Βιομηχανικό Πάρκο και προωθούνται μια σειρά αδειοδοτήσεων, για να  μπορούν να φιλοξενήσουν επενδυτές, όχι μόνο στα 500 στρέμματα αλλά και στα 2000 στρέμματα.

Δεύτερον, για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών, τόνισε με νόημα ότι απαιτείται Νομοθετική παρέμβαση σχεδιασμού για την χρήση γης και Χωροθέτηση, δεδομένου ότι αυτά τα πάρκα δημιουργούν ασφυξία στην Εορδαία με την άναρχη ανάπτυξη τους.

Τρίτον, μίλησε για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, που αποτέλεσε ένα από τα 13 Νοσοκομεία αναφοράς και για τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε όλη την περίοδο έξαρσης της νοσοκρίσης. Επίσης μίλησε για τις δυνατότητες του και για την ανάγκη ενίσχυσης σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Εδώ να σταθούμε, που πήγε αγαπητέ Δήμαρχε η Ογκολογική; Φτιάξαμε ένα κτιριακό συγκρότημα μεγέθους Μαμάτσειου και θα το κάνουμε σκουπιδαποθήκη; Κάποιος σας τραβά το αυτί διά να μην ομιλείτε;

Τέταρτον, το ΒΙΟΠΑ και πάλι, αναφέρθηκε στην συζήτηση με τον ΟΣΕ για την επαναλειτουργία του τραίνου με την βελτίωση της παλαιάς γραμμής Θεσσαλονίκης- Αμύνταιου- Εορδαίας κλπ. Λέγοντας θα δώσει υπεραξία στο ΒΙΟΠΑ.

Έχω την αίσθηση ότι ξαναβρέθηκα στο δημοτικό σχολειό παρέα με τον κύριο Πλακεντά, εδώ υπάρχουν χρήματα Κοινοτικά 700 εκατομμύρια για την δημιουργία τραίνου υψηλής ταχύτητος, με τρύπημα του Βερμίου και την Εορδαία στο κέντρο αυτού του σχεδίου και αυτός το βιολί του το παράφωνο.

Η γραμμή που ο  κύριος Δήμαρχος Ευαγγελίζεται, ανήκει στο σκοτεινό παρελθόν των καρβουνοκίνητων τραίνων του 18ου Αιώνα. Τα τραινάκια αυτά μάλλον του έχουν γίνει εμμονή.

Πέμπτον αναφέρθηκε για την σχολή Πυροσβεστών , και το Προσωρινό της μεταφοράς του ήμισυ της στο Τσοτύλι, λέγοντας πως αυτός ο χρόνος τέλειωσε. Αγαπητέ Δήμαρχε μακάρι να είναι έτσι αλλά η πολιτική μου άποψη είναι ότι την μετέφεραν οι Τζιούμαρης και Κασαπίδης  με ανταλλάγματα εκεί και εκεί θα μείνει!!!

Έκτον, τον χώρο των κατασκηνώσεων τον διεκδικεί Υγειονομικός Σύλλογος της περιοχής μας, για κέντρο αποθεραπείας και βελτίωσης ικανοτήτων ατόμων με αναπηρία, με μεγαλεπίβολο στόχο να γίνει διεθνές κέντρο, συμμετείχα στις αρχικές συζητήσεις μαζί με τον αείμνηστο τον Γεώργιο Αράπη, πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο. Θα το δούμε σύντομα μπροστά μας.

Κύριε Δήμαρχε το φιλέτο όλων είναι η νέα γραμμή που αρνείστε να συζητήσετε και την παραδίδετε αμαχητί απέναντι!!!!

Σκοπιμότητες πολιτικές και ιδιοτελή συμφέροντα, επάνω στην καμπούρα της Εορδαίας;  Θα κριθείτε ασφαλώς και για όσα περίεργα πράττετε και για αυτά που τα αφήνετε να χαθούν ως ανεκμετάλλευτος πλούτος.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021