Δευτέρα 29  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Θεσσαλονίκη: Ζήτησε από τεχνικό υπολογιστών να ψάξει για τις απιστίες της συντρόφου του και τον πυροβόλησε στους όρχεις

Θεσσαλονίκη: Ζήτησε από τεχνικό υπολογιστών να ψάξει για τις απιστίες της συντρόφου του και τον πυροβόλησε στους όρχεις

Θεσσαλονίκη: Ζήτησε από τεχνικό υπολογιστών να ψάξει για τις απιστίες της συντρόφου του και τον πυροβόλησε στους όρχεις
Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη - Ο τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης όταν δέχτηκε κλήση για επεισόδιο σε οικία στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν έναν 29χρονο τραυματισμένο από πυροβολισμό καθώς σύμφωνα με το thestival.gr, ένας 40χρονος Ρομά τον είχε πυροβολήσει στους όρχεις.

Ο 40χρονος θεωρούσε ότι η σύντροφός του τον απατά. Για τον λόγο αυτό κάλεσε στο σπίτι του τον 29χρονο τεχνικό υπολογιστών προκειμένου να ερευνήσει τον υπολογιστή της συντρόφου του για πειστήρια που αποδεικνύουν την απιστία της.

Καθώς ο τεχνικός έψαχνε τον υπολογιστή της συντρόφου του 40χρονου, ο άνδρας άρχισε να πιστεύει ότι η φίλη του τον απατά με τον τεχνικό. Εκείνη τη στιγμή του επιτέθηκε και τον πυροβόλησε με τροποποιημένο πιστόλι. Η σφαίρα βρήκε τον 29χρονο στους όρχεις.

Ο τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη ενώ συνελήφθησαν και δύο ανήλικες Ρομά, ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίες βρίσκονταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 40χρονος είχε στην κατοχή του εκτός από το τροποποιημένο όπλο ακόμη δύο πιστόλια αερίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης σε κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης, για επεισόδιο στην περιοχή του Δενδροποτάμου, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου ημεδαπού και στη σύλληψη του δράστη.

Πρόκειται για 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (31-10-2023), στην οικία του στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ένεκα προσωπικών διαφορών, επιτέθηκε με ξύλινο κοντάρι σε βάρος του 29χρονου, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησε μία φορά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Κληθέντες αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, κατά την έξοδο του από την οικία του, καθώς και δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 18 και 17 ετών για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων αντίστοιχα, οι οποίες εξερχόμενες της ανωτέρω οικίας και στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος μικροδέμα κοκαΐνης και ένα πιστόλι, που τις είχε παραδώσει ο 40χρονος για να αποκρύψουν.

Στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (552) γραμμαρίων,
κατεργασμένη κάνναβη (σε μορφή σοκολάτας) βάρους (38) γραμμαρίων,
(2) πιστόλια κρότου αέρος,
(3) φυσίγγια των 9mm,
(1) ξύλινο κοντάρι,
(1) μεταλλική ράβδος,
(1) σπάθα,
το χρηματικό ποσό των (145) ευρώ και
(5) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

https://www.protothema.gr/greece/article/1430438/thessaloniki-zitise-apo-tehniko-na-psaxei-gia-tis-apisties-tis-sudrofou-tou-kai-ton-purovolise-stous-orheis/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021