Δευτέρα 29  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Βέλγιο: Σεξουαλικό σκάνδαλο στη μεγαλύτερη φυλακή

Βέλγιο: Σεξουαλικό σκάνδαλο στη μεγαλύτερη φυλακή

Εσωτερική έρευνα μετά την αποκάλυψη σεξουαλικού σκανδάλου στη μεγαλύτερη φυλακή του Βελγίου. Υπάλληλοι πραγματοποιούσαν συνευρέσεις εντός και εκτός φυλακής.

Τριγμούς προκαλεί στο Βέλγιο σεξουαλικό σκάνδαλο στη φυλακή Lantin, τη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, στο σκάνδαλο εμπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, άντρες και γυναίκες οι οποίοι συμμετείχαν σε ομαδικές συνευρέσεις εντός και εκτός της φυλακής. Επίσης, η ιστοσελίδα sudinfo, αναφέρει ότι στα ονόματα όσων σχετίζονται με την υπόθεση υπάρχει και αυτό μίας δημοτικής συμβούλου 30 ετών.

Ειδικότερα γίνεται λόγος για συνολικά δέκα υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών, οι οποίοι, όταν κανόνιζαν συναντήσεις εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος, επέλεγαν το σπίτι ενός εκ των συμμετεχόντων, επειδή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, “είχε μεγάλο τζακούζι”.

Σύμφωνα με το “The Brussels Times”, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο σημείο για τις συνευρέσεις τους, οι οποίες φέρεται να περιλάμβαναν την τυχαία κλήρωση χρωματιστών βραχιολιών για να καθοριστεί ποιος θα έκανε σεξ με ποιον.

 

Το προσωπικό, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συχνά δεν μπορούσε να μην κάνει σεξ και κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Ένας ανώτερος υπάλληλος φέρεται να είχε δανείσει τακτικά το γραφείο του σε μια “νυμφομανή” όπως χαρακτηρίζεται στο δημοσίευμα, μια γυναίκα γνωστή μόνο ως “S”, ώστε να μπορεί να κάνει σεξ με άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της εργασίας.

“Από τις 06:00, άφηνε να εννοηθεί ότι αν δεν έκανε σεξ, δεν μπορούσε να εργαστεί”, δήλωσε ανώνυμη πηγή στο Sudinfo.

Η πηγή περιέγραψε τη σύγχυση των μελών του προσωπικού για το πώς προσλήφθηκε η S, δεδομένου ότι ο αδελφός της ήταν επίσης τρόφιμος της φυλακής.

“Αυτό προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ του προσωπικού, επειδή δεν καταλαβαίναμε, εκείνη τη στιγμή, πώς είχε προσληφθεί αυτή η κοπέλα στο Λαντίν, ενώ ο αδελφός της ήταν έγκλειστος, την ίδια στιγμή, για τη δολοφονία ενός ομοφυλόφιλου“, είπε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα για την υπόθεση.

https://www.news247.gr/kosmos/velgio-sexoualiko-skandalo-sti-megaliteri-filaki/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021