Τετάρτη 1  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Θεσσαλονίκη: Ο Βαρδάρης έγειρε στέγη βενζινάδικου, στο νοσοκομείο μία γυναίκα - 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, οι 64 για δένδρα (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Ο Βαρδάρης έγειρε στέγη βενζινάδικου, στο νοσοκομείο μία γυναίκα - 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, οι 64 για δένδρα (φωτο)

Τα... πήρε όλα και τα σήκωσε ο θυελλώδης Βαρδάρης που πνέει από το πρωί στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικά προβλήματα έχουν προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από τα ξημερώματα, με τις ριπές να αγγίζουν ακόμη και τα 90 χλμ/ώρα!

Οι βορειοδυτικοί άνεμοι ξεκόλλησαν δέντρο το οποίο έπεσε πάνω σε στέγη πρατηρίου υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος της Ευκαρπίας και την ξεκόλλησε.

Μάλιστα, από το σοκ του θορύβου, υπάλληλος του πρατηρίου, που βρισκόταν μέσα σε κουβούκλιο και κάτω από τη στέγη που είχε γείρει, τρόμαξε με αποτέλεσμα να κινηθεί απότομα και να αισθανθεί έντονο πόνο στον αυχένα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το πλήρωμά του τη μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να πραγματοποιήσει απεικονιστικές εξετάσεις.

Επιπλέον, το δέντρο που έγειρε λόγω των ισχυρών ανέμων καταπλάκωσε ένα εν κινήσει ΙΧ όχημα. Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του εγκλωβίστηκε κάτω από το δέντρο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Παύλου Μελά και οριοθέτησαν τον χώρο. Το πρατήριο υγρών καυσίμων διέκοψε τη λειτουργία του και επί τόπου αναμένεται γερανός προκειμένου να αποκολλήσει και να απομακρύνει τη στέγη.

Τουλάχιστον 100 κλήσεις, οι 64 για κοπές δένδρων

Από νωρίς το πρωί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί τουλάχιστον 100 κλήσεις για επεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Οι 64 από αυτές αφορούν σε κοπές δένδρων, ενώ ακόμη 8 έγιναν για αφαιρέσεις αντικειμένων. Σε πολλές περιπτώσεις προκλήθηκαν φθορές σε οχήματα και καταστήματα. Τα περιστατικά καταγράφηκαν στους δήμους Θεσσαλονίκης, Δέλτα, Καλαμαριάς, Κορδελιού Ευόσμου, Νεάπολης-Συκεών, Πυλαίας Χορτιάτη, Θέρμης, Παύλου Μελά.

Οι αριθμοί δεν αποκλείεται να αυξηθούν, αφού οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν ισχυροί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

https://www.voria.gr/article/thessaloniki-o-thyellodis-bardaris-xekollise-stegi-benzinadikoy-sto-nosokomeio-mia-gynaika



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021