Σάββατο 4  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

“Την έδερναν και οι υπόλοιποι… κοιτούσαν”: Ομαδικός ξυλοδαρμός 14χρονου κοριτσιού σε Γυμνάσιο του Περιστερίου

“Την έδερναν και οι υπόλοιποι… κοιτούσαν”: Ομαδικός ξυλοδαρμός 14χρονου κοριτσιού σε Γυμνάσιο του Περιστερίου

“Τσακώθηκαν για μια μπλούζα… “. Κι όμως αυτή φέρεται να ήταν η ασήμαντη αφορμή του σοκαριστικού ομαδικού ξυλοδαρμού 14χρονου κοριτσιού σε Γυμνάσιο του Περιστερίου, οι εικόνες του οποίου κάνουν το γύρο το διαδικτύου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν μαθήτριες του σχολείου.

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν το πρόσωπο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την άγρια επίθεση στο προαύλιο του Γυμνασίου, ενώ ήδη έχουν συλληφθεί τρεις μαθήτριες ηλικίας 13, 14 και 16 ετών, που έχουν αποτυπωθεί να χτυπούν με μανία την ανήλικη.

“Υπάρχει αυτή η παρέα που είναι εκεί έξω, που είναι τα πιο “κακά” παιδιά στο σχολείο, κάνουν μαγκιές και τέτοια. Αν δεν ενδιαφερθείς και τα αγνοήσεις δεν θα σου κάνουν κάτι“, αναφέρει μιλώντας στον Αντ1, μαθήτρια του Γυμνασίου, υποστηρίζοντας ότι στο επίμαχο σχολείο, δεν υπάρχει κάποια συμμορία ανηλίκων που να τρομοκρατεί τα υπόλοιπα παιδιά. Οι εικόνες που έχουν αποτυπωθεί στο βίντεο της επίθεσης, προκαλούν τρόμο. Το ένα από τα κορίτσια, κρατά την 14χρονη στο έδαφος μετά την αρχική επίθεση, ενώ μια δεύτερη μαθήτρια την σέρνει από τα μαλλιά και την χτυπάει στην πλάτη. Όταν η ανήλικη κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να ελευθερωθεί, δέχεται κλοτσιές στην πλάτη και τα πόδια. Στο προαύλιο του σχολείου, που έχει μετατραπεί σε ρινγκ, βρίσκονται τουλάχιστον 20 μαθητές, όμως κανείς δεν επεμβαίνει και όλοι τους φαίνεται να διασκεδάζουν αντικρίζοντας το βίαιο θέαμα, το οποίο βιντεοσκοπείται.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τις τρεις μαθήτριες που "πρωταγωνίστησαν" στην επίθεση, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και απειλή. Παράλληλα οι αρχές αναζητούν και τον ανήλικο που βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε τις σοκαριστικές εικόνες, για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Το νέο περιστατικό άγριο ξυλοδαρμού, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα, που καταγράφεται από την αρχή του έτους σε όλη τη χώρα. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, οι υποθέσεις σωματικών βλαβών με ανήλικους "πρωταγωνιστές", έχουν αυξηθεί κατά 60%, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει διαχειριστεί περισσότερα από 250 συμβάντα. Ένα μεγάλο μέρος τους, έχει καταγραφεί μέσα σε σχολικά συγκροτήματα, στα πλαίσια ενός "κύματος" bullying, που αποκτά ανησυχητικές διαστάσεις.

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/sok-apo-ton-omadiko-xulodarmo-14xronou-koritsiou-se-gumnasio-tou-peristeriou-tin-edernan-kai-oi-upoloipoi-koitousan/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021