Κυριακή 5  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Συνελήφθη 30χρονη που έκανε θεραπείες μπότοξ στο… σπίτι της

Συνελήφθη 30χρονη που έκανε θεραπείες μπότοξ στο… σπίτι της

Συνελήφθη 30χρονη που έκανε θεραπείες μπότοξ στο… σπίτι της
Τι βρέθηκε στο αυτοσχέδιο «ιατρείο» της

Την γυναικεία ανάγκη και ματαιοδοξία κάλυπτε μια 30χρονη που έκανε θεραπείες μπότοξ και υαλουρονικού οξέως σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού της. Διαφήμιζε τις «υπηρεσίες» της μέσω διαδικτύου διατηρώντας προφίλ στο Facebook και στο Instagram, μαζί με τον σχετικό τιμοκατάλογο, χωρίς όμως να έχει τις γνώσεις ή την σχετική άδεια για να κάνει τέτοιου είδους ιατρικές επεμβάσεις. Στη δράση της έβαλε τέλος η Οικονομική Αστυνομία ύστερα από καταγγελία γυναίκας η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα μετά την «θεραπεία» που της έκανε η 30χρονη. Οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, διαπίστωσαν ότι τα σκευάσματα τα οποία βρέθηκαν έχουν χαρακτηριστεί ως απαγορευμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θεωρούνται επικίνδυνα για τους χρήστες. Στο αυτοσχέδιο «ιατρείο» της, μεταξύ άλλων, εντοπίστηκαν

– 45 συσκευασίες ιατροτεχνολογικών υλικών (υαλουρονικό οξύ κ.α.),

 

– πλήθος διαφημιστικών-επαγγελματικών καρτών,

– πλήθος καρτών με οδηγίες προφύλαξης και αντιμετώπισης σε περίπτωση ενοχλήσεων/πρηξιμάτων,

– κινητό τηλέφωνο,


– ημερολόγιο και ιδιόχειρες σημειώσεις.

«Είχε έναν ή δυο πελάτες την ημέρα και χρέωνε από 150 μέχρι 200 ευρώ» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες  η 30χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς φέρεται να τους είπε ότι «μια γυναίκα από την Ρωσία μου είχε δείξει στο παρελθόν πώς να το κάνω. Ξέρω που βρίσκονται τα ανθρώπινα νεύρα και έτσι δεν έκανα κακό σε κανέναν». Όπως ήταν φυσικό κάτι τέτοιο δεν έπεισε τους αστυνομικούς σε βάρος της οποίας σχημάτισαν δικογραφία την οποία υπέβαλαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη, από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, εντοπίστηκε εταιρία εμπορίας αναλωσίμων και συμπληρωμάτων διατροφής, η οποία προμηθευόταν και διέθετε στην αγορά μη εγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα για μπότοξ και αισθητικές επεμβάσεις. Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 32χρονος, ιδιοκτήτης της εταιρίας, προμηθεύονταν από χώρες τους εξωτερικού τα εν λόγω σκευάσματα, που σύμφωνα με τον Ε.Ο.Φ. δεν θεωρούνται ασφαλή, και ο 42χρονος, υπάλληλος στην εταιρία, ήταν επιφορτισμένος με την περαιτέρω διακίνηση των σκευασμάτων στους πελάτες.

https://www.zougla.gr/greece/synelifthi-30chroni-pou-ekane-therapeies-botox-sto-spiti-tis/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021