Σάββατο 18  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μεγάλη δημοσκόπηση αυτήν την Κυριακή στο Documento

Μεγάλη δημοσκόπηση αυτήν την Κυριακή στο Documento

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Real Polls μετά τον τερματισμό των εσωτερικών αναταράξεων στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μόλις 3,2% στο νεοσυσταθέν σχήμα όσων αποχώρησαν από την αξιωματική αντιπολίτευση, ποσοστό που έρχεται σε αντίθεση με τη φημολογούμενη δυναμική του νέου φορέα.

Και σε αυτήν την έρευνα επιβεβαιώνεται το μεγάλο προβάδισμα που διατηρεί η ΝΔ πέντε μήνες μετά τις εθνικές εκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται δεύτερο κόμμα με απόσταση 1,9% από το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, το ΚΚΕ παρουσιάζεται ενισχυμένο, όπως και η Ελληνική Λύση.

Σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό εμπιστοσύνης, ακολουθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπα μεκαι ο Στέφανος Κασσελάκης , ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται τέταρτος. Ο πρωθυπουργός είναι το πολιτικό πρόσωπο με το οποίο οι συμμετέχοντες στην έρευνα αισθάνονται πιο κοντά, ακολουθεί ο Νίκος Δένδιας και ο Στ. Κασσελάκης.

Στην έρευνα αποτυπώνεται η ισχυρή δυναμική μίας κυβέρνησης που αδυνατεί να επιλύσει τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τα οποία αφορούν τον συνδυασμό «ακρίβειας βασικών αγαθών» και «χαμηλών μισθών/συντάξεων».

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 84,8% του δείγματος δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από την κυβερνητική διαχείριση των προβλημάτων, ενώ η πλειοψηφία δεν είναι ικανοποιημένη και από τον τρόπο που η αντιπολίτευση αναδεικνύει τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Ενδιαφέρον προκαλούν, επίσης, τα ευρήματα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων και τη στάση της κυβέρνησης για το μεσανατολικό.

https://www.documentonews.gr/article/megali-dimoskopisi-aytin-tin-kyriaki-sto-documento/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021