Σάββατο 18  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νέα Υόρκη: Με ζεϊμπέκικο και νησιώτικα συνταξιοδοτήθηκε Ελληνοαμερικανός διοικητής του NYPD

Νέα Υόρκη: Με ζεϊμπέκικο και νησιώτικα συνταξιοδοτήθηκε Ελληνοαμερικανός διοικητής του NYPD

Νέα Υόρκη: Με ζεϊμπέκικο και νησιώτικα συνταξιοδοτήθηκε Ελληνοαμερικανός διοικητής του NYPD

Στη σύνταξη μετά από 26 και πλέον χρόνια υπηρεσίας στο Κ-9 του Τμήματος Συγκοινωνιών της Νέας Υόρκης, τα περισσότερα εκ των οποίων ως Διοικητής, βρήκε ο Ελληνοαμερικανός Τζον Πάππας, ο οποίος το γιόρτασε με ελληνική μουσική και πολύ χορό, αποχαιρετώντας το αστυνομικό τμήμα του NYPD.

<iframe width="389" height="692" src="/" title="Νέα Υόρκη: Με ζεϊμπέκικο και νησιώτικα συνταξιοδοτήθηκε Ελληνοαμερικανός διοικητής του NYPD" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Ο ίδιος, χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους στίχους του Νότη Σφακιανάκη, αλλά και νησιώτικα σε μία λαμπρή προς τιμήν του τελετή αποχαιρετισμού, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στο Λονγκ Αϊλαντ, με τη συμμετοχή συγγενών, φίλων αλλά και πολλών -πρώην πια- συναδέλφων.

Μάλιστα, το Τμήμα Συγκοινωνιών και αρκετοί πρώην συνάδελφοι θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για τη συνεισφορά του στην υπηρεσία, καθώς και για την ανάπτυξη του ειδικού Τμήματος Κ-9 του NYPD για τις συγκοινωνίες, με ένα αφιερωματικό βίντεο, υπό του ήχους του “Ζορμπά”.

Ο ίδιος, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, είπε: “Είμαι παιδί μεταναστών. Οι γονείς μου εργάστηκαν σκληρά, όπως και πολλοί άλλοι μετανάστες. Είμαι παντρεμένος με μετανάστρια. Επίσης, είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι οι γονείς μου επέλεξαν τις ΗΠΑ. Μερικές φορές ξεχνάμε τη σπουδαιότητα της χώρας μας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου”.

Νέα Υόρκη: Με ζεϊμπέκικο και νησιώτικα συνταξιοδοτήθηκε Ελληνοαμερικανός διοικητής του NYPD (msn.com)

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021