Κυριακή 2  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κασσελάκης: «Η πολιτεία δεν πρέπει να σκεφτεί ούτε ένα ευρώ, ώστε οι άνθρωποι με αναπηρία να μπορούν να ζήσουν αυτόνομες και ισότιμες ζωές»

Κασσελάκης: «Η πολιτεία δεν πρέπει να σκεφτεί ούτε ένα ευρώ, ώστε οι άνθρωποι με αναπηρία να μπορούν να ζήσουν αυτόνομες και ισότιμες ζωές»

«Συνάντησα τη Μαρίνα Τριανταφυλλίδη, φιλόλογο, άτομο με οπτική αναπηρία. Πιστεύω ότι αν δείτε αποσπάσματα από την αφήγησή της, θα νιώσετε όπως ένιωσα κι εγώ. Την ανάγκη να γίνουμε πραγματικά Ευρώπη, να προσφέρουμε προσβασιμότητα στα πάντα, στήριξη, παιδεία, εργασία, μία κοινωνία για όλους», αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση:

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, υπάρχουν δύο δρόμοι: Να μιλήσει ένας πολιτικός «έξω απ’ το χορό». Ή να ακούσει. Συνάντησα τη Μαρίνα Τριανταφυλλίδη, φιλόλογο, άτομο με οπτική αναπηρία. Πιστεύω ότι αν δείτε αποσπάσματα από την αφήγησή της, θα νιώσετε όπως ένιωσα κι εγώ. Την ανάγκη να γίνουμε πραγματικά Ευρώπη, να προσφέρουμε προσβασιμότητα στα πάντα, στήριξη, παιδεία, εργασία, μία κοινωνία για όλους. Από την πλευρά μας, δε θα σκεφτούμε ούτε ένα ευρώ, ώστε οι άνθρωποι με αναπηρία να έχουν αυτόνομες, ισότιμες ζωές. Αλλιώς, μια οικονομία για λίγους δεν έχει κανένα νόημα.

Σήμερα, Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, υπάρχουν δύο δρόμοι: Να μιλήσει ένας πολιτικός «έξω απ’ το χορό». Ή να ακούσει.

https://www.documentonews.gr/article/kasselakis-h-politeia-den-prepei-na-skeftei-oyte-ena-eyro-oste-oi-anthropoi-me-anapiria-na-mporoyn-na-zisoyn-aytonomes-kai-isotimes-zoes/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021