Παρασκευή 17  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Παρέμβασις του κ. Νίκου Βουνοτρυπίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο 29 ΑΠΡ 2024

Παρέμβασις του κ. Νίκου Βουνοτρυπίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο 29 ΑΠΡ 2024

Οι θέσεις της Ομάδας μας ΕΟΡΔΑΙΑ SOS είναι ξεκάθαρες από την αρχή αυτής της ΄΄περιπέτειας΄΄ που μπήκαμε εδώ και 4-5 χρόνια. Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω, έτσι πρέπει εξ άλλου ,εφ όσον θέλουμε να πετύχουμε κάτι.
Τα βουνά όλης της Ελλάδας, όλου του κόσμου γιατί στη φύση δεν υπάρχουν σύνορα, είναι δεμένα με μια αλυσίδα, δεν υπάρχει δράση πάνω σε οποιοδήποτε από αυτά, η οποία να μην προκαλέσει την αντίδραση στα άλλα. Το κάθε βουνό , έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τον ΄΄χαρακτήρα ΄΄ του θα έλεγα και πάνω σε αυτά τα χαρακτηριστικά κάποιοι ασελγούν συστηματικά, αλλιώνουν την ύπαρξή τους, δημιουργούν ανεπανώρθωτες βλάβες, καταστρέφουν ότι μέχρι τώρα η Σοφία της Φύσης έχει δημιουργήσει, καταστρέφουν την χλωρίδα, την πανίδα, τον υδροφόρο ορίζοντα, την ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ. Γνωρίζετε ασφαλώς τι σημαίνει βιοποικιλότητα, θα το επαναλάβω όμως, είναι όλη μας η ζωή. Όταν εμείς τραυματίζουμε, κακοποιούμε ένα κομμάτι της , αυτόματα δημιουργείται αλυσιδωτή αντίδραση, σαφώς και η φύση προσπαθεί να επουλώσει το τραύμα, σαφώς και τα καταφέρνει, όταν όμως αυτό γίνεται συνεχώς, λογικό είναι η αντίδραση της φύσης να έχει αρνητικό πρόσημο, αρχίζει να χάνει τη φυσική εξέλιξή της, την ομαλότητά της, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα (πλημμύρες, τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι και πολλά ακόμα).


Χθές στο Περιφερειακό Συμβούλιο, συζητήθηκε ανάμεσα στα άλλα και το θέμα του εγκλήματος που πάει να γίνει στο Μπούρινο και στό Λέχοβο, δύο πανέμορφες κορφές, με πλούσια βλάστηση, με μοναδική στον κόσμο χλωρίδα, με σπάνια βότανα, με πηγές κρυστάλλινες , ζωοφόρες, το ίδιο και στο Λέχοβο, θα ΄΄κρέμονται΄΄ οι α/γ ακριβώς πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων αυτού του πανέμορφου χωριού και θα αντισταθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε ενάντια σε αυτό.
Σαν αιρετικός που είμαι μια ζωή, υπενθύμησα στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ,ότι δεν υπάρχουν μόνο αυτά τα μαγευτικά βουνά, υπάρχουν και άλλα στην περιοχή μας , υπάρχει το Βέρμιο , το Άσκιο, πάνω στα οποία ασελγούν εδώ και 4-5 χρόνια, 106 α/γ πολύ σύντομα θα τοποθετηθούν στο Βέρμιο, κάτι αντίστοιχο γίνεται και το Άσκιο. Το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, αυτή είναι η άποψή μας , αυτή η φιλοσοφία μας και δεν μπαίνουμε σε λογικές επιμέρους αντιμετώπισης των θεμάτων.
Αναρτώ την ΄΄αιρετική΄΄ τοποθέτησή μου στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο και μπορείτε πηγαίνοντας προς τα πίσω να ακούσετε και τις τοποθετήσεις όλων των συναγωνιστών και των Συμβούλων.

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021