Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πόσοι φραπέδες μπορούν να χωρέσουν σε 8.000 ευρώ; Ρωτήστε τον κ.Κασαπίδη, αυτός ξέρει!!!!

Πόσοι φραπέδες μπορούν να χωρέσουν σε 8.000 ευρώ; Ρωτήστε τον κ.Κασαπίδη, αυτός ξέρει!!!!

Πόσοι φραπέδες μπορούν να χωρέσουν σε 8.000 ευρώ; Ρωτήστε τον κ. Κασαπίδη, αυτός ξέρει!!!!

Σε δημοσίευμα του kozan.gr διαβάσαμε ότι ετέθη αίτημα προς έγκριση ποσού 8000 ευρώ (με το ΦΠΑ), για την προμήθεια ειδών κυλικείου (καφέδες, νερά κ.α.) από τους: κ. Πουταχίδου, Α. Δαδαμόγια & του Μ. Μακρυγιάννη, το αίτημα κατέθη από την δεύτερη.

Φυσικά ένα οργανωμένο κυλικείο έχει και άλλα είδη αλλά το κυριότερο είναι ο καφές.

Ο καφές αγαπητοί φίλοι είναι υγεία και Πολιτισμός και επίσης βοηθά στη συνεύρεση, στο σπάσιμο του πάγου και στην αυτοψυχανάλυση με την παρουσία οικείων προσώπων!!

Αν  διαιρέσουμε το κονδύλι διά τρία μας κάνει 2.666,66666667 ευρώ έκαστος-η.

Πράγμα που σημαίνει επιμερίζονται οι ευθύνες και η ηθική κατάπτωση του καθενός είναι στο 1/3.

Στην μπανανοδομημένη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όλα γίνονται.

Βέβαια και σε άλλες Περιφέρειες γίνονται τέτοια πράγματα και το πιο πιθανό λόγω έλλειψης πολιτικής φαντασίας και ικανοτήτων από κάπου θα έκλεψαν την ιδέα και την μπόλιασαν στην θλιβερή επικράτεια που έχουμε την ατυχία να ζούμε.

Διαβάζουμε!

KOZAN.GR: ΧΥΤΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΣΟΥ 8000 ΕΥΡΩ (ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ (ΚΑΦΕΔΕΣ, ΝΕΡΑ Κ.Α.) ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ούτε καν ρωτήθηκε και δεν είχε ιδέα για την έγκριση ποσού 8000 ευρώ (με το ΦΠΑ), για την προμήθεια ειδών κυλικείου (καφέδες, νερά κ.α.) για ανάγκες που αφορούσαν και το δικό της γραφείο     13

Όπως αναφέρει το φιλικό της περιβάλλον, ούτε καν ρωτήθηκε, δεν είχε ιδέα και δε θα συναινούσε ποτέ σ’ ένα αίτημα για έγκριση τέτοιου χρηματικό ποσού.

Ο λόγος για την Αντιπεριφερειάρχη Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ο. Πουταχίδου, της οποία το γραφείο, συμπεριλαμβάνεται, μαζί με της Α. Δαδαμόγια & του Μ. Μακρυγιάννη, στα τρία γραφεία Αντιπεριφερειαρχών, για τα οποία κατατέθηκε, αίτημα, από τη δεύτερη, για έγκριση ποσού 8000 ευρώ (με το ΦΠΑ), για την προμήθεια ειδών κυλικείου (καφέδες, νερά κ.α.), θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το kozan.gr κι είναι πρώτο θέμα συζήτησης, παντού, τις τελευταίες ώρες.

Αν όντως η Ο. Πουταχίδου – και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε το φιλικό της περιβάλλον – δε γνώριζε το παραμικρό γι’ αυτό το αίτημα γεννιούνται περισσότερα ερωτηματικά ενώ αποδεικνύεται για μια ακόμη μια φορά ότι στην Περιφερειακή Αρχή επικρατεί μια πολύ “ωραία” ατμόσφαιρα.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021