Παρασκευή 12  Αυγούστου  2022 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κωτίδης Νικόλαος: ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ - ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Πριν ακριβώς ένα μήνα 29-04-2022 ανάρτησα φωτογραφίες εμπρός σχεδόν στην είσοδο του Δημαρχείου όπου υπήρχε ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος σε κάποια δημότισσα ή δημότη από ρωγμή δίπλα σε φρεάτιο.  Μ

Κωτίδης Νικόλαος: ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ - ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Πριν ακριβώς ένα μήνα 29-04-2022 ανάρτησα φωτογραφίες εμπρός σχεδόν στην είσοδο του Δημαρχείου όπου υπήρχε ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος σε κάποια δημότισσα ή δημότη από ρωγμή δίπλα σε φρεάτιο. Μ

Πριν ακριβώς ένα μήνα 29-04-2022 ανάρτησα φωτογραφίες εμπρός σχεδόν στην είσοδο του Δημαρχείου όπου υπήρχε ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος σε κάποια δημότισσα ή δημότη από ρωγμή δίπλα σε φρεάτιο.

Μετά ακριβώς μια μέρα από την δημοσίευση. υπήρξε ''άμεση αποκατάσταση'', στην ρωγμή.
Η σημερινές φωτογραφίες που αναρτώ είναι από κεντρικό πεζοδρόμιο επί της 25ης Μαρτίου 29 (όριο δύο καταστημάτων, ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενός φαρμακείου).
Επί μήνες αυτό το ''αίσχος'' δεν λέει να πάρει γιατρειά παρά τα τηλεφωνήματα όπως ανέφεραν οι δύο καταστηματάρχες προς την Δημοτική Αρχή.
Επί μήνες οι διερχόμενοι δημότες παρατηρούν το ''πάρτι'' που έχουν στήσει οι ποντικοί και ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΈΛΥΣΕ ΤΟΝ ''ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ''.
Μήπως να περιμένουμε να βρεθεί ένας νέος Μέγας Αλέξανδρος;;;!!!
Είναι η εικόνα της πόλης μας αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που χρειάζεται ένα νοικοκύρεμα για να αισθανόμαστε και εμείς ως δημότες ασφαλείς, αλλά και ευχαριστημένοι ότι η Δημοτική Αρχή ρίχνει το ενδιαφέρον της και στην ασφάλεια μας εκτός των άλλων.
Ξαναγράφω αυτό που είχα επισημάνει στις 29-04-2022.
2ο Θανάσιμο αμάρτημα: « Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν, το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν ».Έλεγε ο Ιπποκράτης (460-377 π.Χ., ), δηλαδή, ασφάλεια είναι το να προλαβαίνεις κάτι πριν συμβεί και το να προλαβαίνεις κάτι πριν συμβεί είναι καλύτερο απ’ το να προσπαθείς να το διορθώσεις εκ των υστέρων.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ..... ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ.....ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.......
Όμως ένας μόνο αποφάσισε να γνωστοποιήσει το θέμα....
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 30-05-2022
Νικόλαος Χρ. Κωτίδης
(Ένας αθεράπευτος, ελεύθερος και αδέσμευτος
ενεργός πολίτης του Δήμου Εορδαίας)


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Πτολεμαΐς Ακυβέρνητη Πολιτεία
Αράπη Φρόσω -  Λογοθεραπεύτρια
Πρόταση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας- Εορδαίας για την Ανάπτυξη
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Θεσσαλονίκη - Βέροια - Πτολεμαΐς - Καστοριά

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις στο ημερολόγιο
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021