Δευτέρα 29  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Βουλιαγμένη: «Δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε» λέει η 27χρονη που χτυπήθηκε από τον επιχειρηματία σύντροφό της

Βουλιαγμένη: «Δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε» λέει η 27χρονη που χτυπήθηκε από τον επιχειρηματία σύντροφό της

Βουλιαγμένη: «Δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε» λέει η 27χρονη που χτυπήθηκε από τον επιχειρηματία σύντροφό της
«Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ακούσω το μωρό, ότι είναι καλά» είπε η σύντροφος του 48χρονου, που βρίσκεται στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης - Ο άνδρας εντοπίστηκε σε μπαρ της Γλυφάδας και του πέρασαν χειροπέδες

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μια 27χρονη κοπέλα, έγκυος στον 9ο μήνα, στα χέρια του 48χρονου συντρόφου της, ο οποίος φέρεται να την ξυλοκόπησε και να την άφησε αβοήθητη στη μέση του δρόμου μετά από ένα καβγά που είχαν σε δρόμο της Βουλιαγμένης.

Όπως υποστηρίζει η 27χρονη στην κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς, ο καβγάς ξεκίνησε για μια ασήμαντη αφορμή και κατέληξε σε ένα βίαιο επεισόδιο με τον 48χρονο να την ξυλοκοπεί και να την πέτα έξω από το αμάξι της, εξαφανίζοντας, μάλιστα, και τα κλειδιά.

 Η κοπέλα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από έναν κάτοικο της περιοχής και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο προκειμένου να δει πως το έμβρυο που κυοφορεί είναι καλά.

Η 27χρονη υποστηρίζει πως το πρωί του Σαββάτου είχε πάει για μπάνιο μαζί με τον 48χρονο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και στη συνέχεια κατέληξαν σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων για να δειπνήσουν.

Επιστρέφοντας στο σπίτι της κοπέλας με δύο αυτοκίνητα, το ζευγάρι ξεκίνησε να τσακώνεται για μια ασήμαντη αφορμή.

Στη συμβολή των οδών Κρόνου και Κενταύρων, ο 48χρονος κατέβηκε απο το αμάξι του και έβγαλε με τη βία την 27χρονη από το αυτοκίνητό της. Άρχισε να τη χτυπά και αδιαφορώντας για την εγκυμοσύνη της πέταξε τα κλειδιά και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η κοπέλα ανέφερε για το περιστατικό: «Δεν ήμασταν τσακωμένοι. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί συνέβη αυτό. Μου είπε ότι ήθελε να πάει κάπου και καθυστερούσε. Διαπληκτιστήκαμε πάρα πολύ άσχημα και μετά με χτύπησε. Με πέταξε κάτω από το αυτοκίνητο ξυπόλυτη γιατί μου είχαν φύγει τα παπούτσια. Το μόνο που με ένοιαζε εκείνη την ώρα ήταν να προστατεύσω την κοιλιά μου. Μου πήρε και το κλειδί του αυτοκινήτου, το πέταξε κάπου και δεν το έβρισκα. Ήρθε ένας κάτοικος της περιοχής και του φώναξε 'άσε την κοπέλα'. Αυτός καλέσε και την Αστυνομία και το ασθενοφόρο. Με το που μου πέταξε τα πράγματα έβαλε μπρος και εξαφανίστηκε. Μετά, με πήγε το ΕΚΑΒ στην κλινική για να δούμε το μωρό. Δεν ήθελα να πάω στο Τμήμα να του κάνω μήνυση γιατί εκείνη την ώρα με ένοιαζε μόνο να ακούσω το μωρό, ότι είναι καλά».

Οι γιατροί του ιδιωτικού μαιευτηρίου έκαναν εισαγωγή στην 27χρονη προκειμένου να ελέγξουν πως δεν προέκυψε επιπλοκή με την εγκυμοσύνη την ώρα που η κοπέλα περίμενε με αγωνία να ακούσει την καρδιά του εμβρύου στον υπέρηχο. Το βίντεο που ακολουθεί, είναι χαρακτηριστικό...

 Η ίδια καταγγέλει πως ο 48χρονος δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να μάθει αν είναι καλά το παιδί του, ένω η μόνη επικοινωνία που είχε ήταν με τη δικηγόρο του, η οποία της ζήτησε να αποσύρει τη μήνυση.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021