Δευτέρα 29  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Προσλήψεις 341 ατόμων σε ΟΤΑ (προκηρύξεις)

Προσλήψεις 341 ατόμων σε ΟΤΑ (προκηρύξεις)

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων.

Δείτε τη λίστα:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 36 ατόμων στο Δήμο Θάσου

Ο Δήμος Θάσου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 36 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Προσλήψεις 26 ατόμων στο Δήμο Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας ανακοινώνει την πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) Υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2024.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Κω

Ο Δήμος Κω προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από 15/04/2024 έως και 19/04/2024, είτε ηλεκτρονικά email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, Τ.Κ. 85300, Κως Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κου Ντακούμη Βασιλείου ή κας Πάνου Δήμητρας ή κου Αλαβάνου Εμμανουήλ (τηλ. επικοινωνίας: 2242360481, 450, 489).

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024, στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηγουμενίτσας, που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Προσλήψεις 11 ατόμων στο Δήμο Αρριανών

Ο Δήμος Αρριανών γνωστοποιεί την πρόσληψη έντεκα (11) εργατών/Εργατριών γενικών καθηκόντων με τετράμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση αναγκών πυροπροστασίας.

Προσλήψεις 31 ατόμων στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα ένα (31) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών με μέγιστη διάρκεια σύμβασης τριών (3) μηνών της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι Νομού Αττικής.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Κασσάνδρας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κασσάνδρας (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή.

Προσλήψεις 12 ατόμων στο Κοιμητήριο Σχιστού

Γνωστοποιειται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) πλήρους απασχόλησης, δώδεκα (12) ατόμων , για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Κοιμητηρίου Σχιστού»

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κισσάμου» με κωδικό ΟΠΣ 6002519, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κρήτη 2021-2027» – Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας».

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Λιβαδειάς

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δυο (2) ατόµων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Ανώνυµης Εταιρείας «∆ιαδηµοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος και Οργάνωσης ∆ιαχείρισης Απορριµµάτων Λιβαδειάς Ανώνυµη Εταιρεία ΟΤΑ» (∆.Ε.Π.Ο.∆.Α.Λ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.), που εδρεύει.

Προσλήψεις 10 υπαλλήλων στο δήμο Σοφάδων

Στην πρόσληψη δέκα (10) υδρονομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την αρδευτική περίοδο έτους 2024, ήτοι από 01 Μαΐου 2024 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, προχωρά ο δήμος Σοφάδων.

Προσλήψεις έξι ατόμων στο δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αττικής θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε (5) μηνών, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος ενόψει των θερινών μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, ένα (1) άτομο ΥΕ Οδηγών Αγροτικών Ελκυστήρων και ένα (1) άτομο ΥΕ Εργατών Πρασίνου με άδεια οδήγησης αγροτικού ελκυστήρα , διάρκειας έως πέντε μήνες για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών και θα απασχοληθούν για τις ανάγκες της πυρασφάλειας, στη Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής και Περιβάλλοντος.

 

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ΥΕ Εργατών Πρασίνου , που θα απασχοληθούν που θα απασχοληθούν έως πέντε (5) µηνες, για την κάλυψη εκτάκτων, κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Περάματος

Ο Δήμος Περάματος ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 12 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2023-2024»

Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΚΚΠ Περιφέρειας Κρήτης

Γνωστοποιείται η έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού με σύναψη σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως 30-6-2024 για τρία (3) άτομα στα Παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19

Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Νέστου

Ο Δήμος Νέστου ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων με σύμβαση διάρκειας δύο μηνών.

Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Βοΐου

Ο Δήμος Βοΐου ανακοινώνει την πρόσληψη 20 εργατών γενικών καθηκόντων.

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Νάουσας

Ο Αναπληρωτής του Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας , θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου , για χρονικό διάστημα έως πέντε ( 5) μήνες

Προσλήψεις 41 ατόμων στο δήμο Ρόδου

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα 41 ατόμων ατόμων, σε Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ρόδου για το έτος 2024 προχωρά η δημοτική αρχή.

Η πρόσληψη κρίνεται αναγκαία προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες διανομής αρδευτικών υδάτων στους καλλιεργητές των ανωτέρω Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων.

Προσλήψεις στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη προσκαλεί υποψήφιες-ους ασκούμενες-ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής άσκησής τους διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, στη Διεύθυνση Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, να υποβάλλουν την αίτησή τους σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται στην παρούσα (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α) εντός δέκα ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του δήμου (www.pilea-hortiatis.gr), ήτοι από 11-04-2024 έως και 20-04-2024.

Προσλήψεις 14 ατόμων στην Ιεράπετρα

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση= παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» έτους 2023-2024.

Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Ασπροπύργου

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, με συνολικά οχτώ (8) άτομα για την κάλυψη αναγκών της ΑυτοτελούςΔιεύθυνσης Πνευματικού Κέντρου, που εδρεύει στο Δήμο Ασπροπύργου, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Διδασκαλία μουσικών οργάνων & εικαστικών» συνολικής διάρκειας έως εννέα (9) μήνες

Προσλήψεις υδρονομέων στο Δήμο Δομοκού

Ο Δήμος Δομοκού προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από 10/4/2024 (Τετάρτη) έως και 19/4/2024 (Παρασκευή) στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας, Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Κατάστημα που εδρεύει επί της οδού: Πλατεία Μουσών 1, στο Δομοκό, αρμόδια υπάλληλος κα Ζηκούλη Αικατερίνη (τηλ.2232 3 50210).

Προσλήψεις 23 ατόμων στο δήμο Νοτίου Πηλίου

Στην πρόσληψη 23 συνολικά Υδρονομέων προχωρά ο δήμος Νότιου Πηλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από 9-04-2024 έως και 15-04-2024 ηλεκτρονικά (μέχρι στις 23:59) στο email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και αυτοπροσώπως στο Γραφείο Προσωπικού στην Αργαλαστή ή στο Γραφείο της Δ.Ε Μηλεών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Προσλήψεις στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Γνωστοποιείται η πρόθεση του ∆ήµου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας να συνάψει σύµβαση μίσθωσης έργου µε αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, σε ότι αφορά τη διοίκηση, διαχείριση και υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «TEMA Project – Trusted Extremely Precise Mapping and Prediction for Emergency Management – Αξιόπιστη Εξαιρετικά Ακριβής Χαρτογράφηση και Πρόβλεψη για Διαχείριση Έκτακτης Ανάγκης» µε καθήκοντα που απορρέουν από τους στόχους και τις γενικότερες ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος.

Προσλήψεις 19 ατόμων στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά δεκαεννιά (19) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας, διάρκειας πέντε (5) μηνών.

https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/proslipseis-341-atomon-se-ota-prokiryxeis/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021