Σάββατο 4  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, το περιστατικό θεωρείται κακούργημα - Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο με τις χυδαίες εκφράσεις - Δείτε φωτογραφίες

Στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου στο περιστύλιο της Βουλής, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-04-24_181449.jpgΣτιγμιότυπο_οθόνης_2024-04-24_181333.jpg

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών οδηγήθηκε στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βάσει του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα για Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης, ενώ ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Κωνσταντίνος Φλώρος κρατείται στη ΓΑΔΑ και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταχθεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων, υπό την προϋπόθεση ότι θα περαιωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα κρατηθεί και η μεταγωγή του στην Ευελπίδων θα γίνει αύριο το πρωί.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι όποιος βιαιοπραγεί εναντίον μέλους της Βουλής τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη. Ακόμα, τόνισε πως ο κ. Γραμμένος δεν πρόλαβε καν να ψηφίσει σε εν εξελίξει ψηφοφορία της Βουλής. Επισήμανε μάλιστα ότι η ασυλία βουλευτή καλύπτει πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα, και έτσι «μπορούμε να παραπέμψουμε τον δράστη αυτής της χυδαίας και βάρβαρης επίθεσης για αυτόφωρο κακούργημα».

Τι λέει η συνήγορος του Κωνσταντίνου Φλώρου

Δηλώσεις της Βάσω Πανταζή, συνήγορος του Κωνσταντίνου Φλωρου

 Πώς έγινε το επεισόδιο

Το πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την Eurokinissi, άλλοι βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο. Σε άλλα καρέ έχει καταγραφεί ο βουλευτής Γραμμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε.

https://www.protothema.gr/politics/article/1491204/vouli-sunelifthi-o-konstadinos-floros-gia-tin-epithesi-ston-vasili-grammeno-tis-ellinikis-lusis/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021